Adalet Bakanlığı'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) Türkiye'ye iadesi için geçici tutuklanmasını talep ettiği suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilgili eşi Özge Peker'den yeni bir paylaşım geldi.
Geçen yılın Mayıs ayında sosyal medya hesaplarından yayınlamaya başladığı ve siyasetmafyasermaye ilişkilerine dair önemli iddialarda bulunduğu videolarıyla gündem olan Peker, 3 Temmuz'dan sonra da video paylaşmamış, 24 Kasım'dan da bu yana da herhangi bir tweet atmamıştı.
Eşi Özge Peker, Sedat Peker'in kızlarıyla bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Peker, paylaştığı fotoğrafın altına "Baba ve koruyucu melekleri" notunu düştü.

Adalet Bakanlığı, BAE'ye gönderdiği bir yazıda, Sedat Peker hakkında İstanbul Anadolu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılıklarınca hazırlanan iade taleplerini hatırlatmış ve Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etmişti.
Türkiye yine gözünü CHP’li Belediyelere operasyonlarla açtı! Tepkiler çığ gibi büyüyor34 izlenme
CHP’li Çakırözer: Kendi personelini sürgün eden RTÜK, ihale ile personel almış110 izlenme
İzmir’de sosyal medyaya damga vuran görüntü ! Tramvay hattı üzerinde namaz kıldı, vatandaş beklemek zorunda kaldı !1034 izlenme
İstanbul Belediyesi "İmamoğlu" dedi!409 izlenme
Aylarca İmamoğlu'na saldırdı, TRT'den rolü kaptı36 izlenme
İYİ Parti'den AKP'ye geçecek vekile ait şirketin 3 senedir tek kuruş vergi ödemediği ortaya çıktı!28 izlenme
Tek bir e-posta 5 milyarlık dev ağı çökertti32 izlenme
İBB'nin baktığı tek Kavakçı o değilmiş: İşte Kavakçı ailesinin bilinmeyen dayıları416 izlenme
'Ekonomi yolunda' diyen Erdoğan kaldırdığı vergiyi geri getirdi
Cami için sokağın ortasına 3 tane çelik kasa kurulmuş!
Abdurrahman Dilipak bombayı patlattı: Kasetler patlayacak!
LÖSEV, yaklaşık 100 bin gönüllüyle Anıtkabir'i ziyaret etti! "İnanıyoruz ki uyuyan Türk gençliği uyanacak ve harekete geçecektir"