Home
13 Mayıs 2025 ( 28 izlenme )
Reklamlar

Esila Ayık için 4 yıl 8 ay hapis cezası istendi


Kalp ve böbrek hastası 21 yaşındaki Esila Ayık Bakırköy Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor.


Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasını protesto amacıyla düzenlenen gösteri sonrası Cumhurbaşkanı'na hakaret tutuklanan üniversite öğrencisi Esila Ayık için 4 yıl 8 ay hapis cezası istendi.

Ekol TV'de yer alan habere göre Ayık için iddianame düzenlendi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, üç şüpheli hakkında “Cumhurbaşkanına alenen hakaret” suçundan 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet düşmanı Halil Konakçı'ya Erzurum'da protesto Suriyeli sığınmacı polis aracıyla video çekip TikTok'ta paylaştı! ‘Kamuda mülakat kaldırılsın’ önerisini AKP ve MHP reddetti Diyarbakır'da 3 kişinin öldüğü silahlı çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı