Mudanya belediye AKP’li Meclis Üyesi Neslihan Erdeniz’in, AKP Bursa il başkanlığı tarafından meclis üyeliği ve aynı zamanda 1,5 yıldır sürdürdüğü AKP Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinden eşinin hükümeti eleştiren twwetleri yüzünden istifası istendi.
Edinilen bilgiye göre, yerel seçimler sonrasında Neslihan Erdeniz’in eşine ait sosyal paylaşım sitesi Twitter’da, 21 Nisan 2019 günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti hedef alan tweetler dikkat çekti. Söz konusu tweetlerin sosyal paylaşım sayfalarında ortaya çıkması üzerine partili yöneticiler, Erdeniz’in meclis üyeliği ve partideki görevini görüşmek üzere toplandı. İl Başkanlığı tarafından istifası istenen Neslihan Erdeniz, Kadın Kolları Başkanlığı’ndan istifa ederken, meclis üyeliğinden istifa etmedi.
KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DE SÜRDÜRÜYORDU

Hatırlanacağı gibi, Mudanya Belediye Meclis Üyeliğinden de istifası istenen AKP’li Neslihan Erdeniz, 2018 yılı Ocak ayında AKP Mudanya İlçe Kadın Kolları’nın 5. Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile seçime girmiş ve 1,5 yıldır Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürmekteydi. Bu arada istifasının alınmasına neden olan eşine ait tweetleri içeren paylaşım sayfasının kapatıldığı gözlendi.
Halkbank’taki döviz skandalının arkasında ABD’li şirket çıktı571 izlenme
Yaşar Okuyan hayatını kaybetti48 izlenme
Erdoğan'a 3 yeni mesaj var: Vatandaşın seçimi belli oldu20 izlenme
İsmail Saymaz soruşturmadaki çelişkilere dikkat çekti: "Bilirkişi ile konuşmak neden suç olsun?"22 izlenme
ODTÜ, geleneği bozmadı! İşte mezuniyet törenine damga vuran pankartlar405 izlenme
Doğalgaz bütçeyi yakıyor vatandaşı ısıtmıyor48 izlenme
Sokak röportajında ibretlik cevap 'Kriz var kızım fazla konuşmayalım, Alıverirler !'5450 izlenme
CHP'li vekil Mahmut Tanal, yandaş A Haber’in manipülasyonunu canlı yayında deşifre etti !2168 izlenme
Sinan Oğan, 'Hıyanet İşleri Başkanı' demişti: Ali Erbaş ile aynı masada iftar yaptı!
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde istifa şoku!
Mart’ta devam eden maske ihracatında astronomik fiyat!
AKP’yi savunan kadın, vatandaşın sorusu karşısında dondu kaldı! 'Osman Öcalan'ı TRT'ye kim çıkardı?'