İstanbul Kadıköy Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm uygulamasını eleştiren eski bakan Erdoğan Bayraktar Twitter hesabından Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı sert sözlerle eleştirdi.
Bayraktar, mesajında “Bidayette İst. Büyükşehir belediyesinin, Emsal:5,5 gibi yüksek yoğunluk vererek başlattığı Kentsel Dönüşüm; Hem Fikirtepe’de yaşayanları mağdur etti ve hem de Türkiye çapında başlatılan Kentsel Dönüşüm Seferberliğinin önünü tıkadı....!Heyhat !” ifadelerini kullandı.
İşte Bayraktar'ın o mesajı:
MURAT KURUM FİKİRTEPELİLERE SÖZ VERMİŞTİ
Bakan Murat Kurum, 20 Şubat 2021 tarihinde Fikirtepe ile ilgili şu sözü vermişti:
“Fikirtepe'de 60 bin vatandaşımızı ilgilendiren 15 bin konutluk Emlak Konut Genel Müdürlüğü eliyle bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da yeni master planımızı hazırladık ve bu plan çerçevesinde imar planı hazırlığı tamamlandı. İnşallah askı süresinin tamamlanması müteakip yeni Fikirtepe projesini artık etaplar halinde mart ayı itibariyle inşa sürecine başlayacağız.”
Ancak Türkiye’de olur! Mahkum, yattığı cezaevinden ihale aldı, diğer mahkumları çalıştırdı38 izlenme
Flaş raporda çarpıcı ifadeler! "İşçiler gaz kokusuna rağmen madene indirildi"42 izlenme
YSK’nın kararına CHP’den ilk tepki!20 izlenme
Bu kaçıncı ? İstanbul'da ekonomik sıkıntı çeken yurttaş kendini üst geçide astı !212 izlenme
Faiz artışlarına rağmen enflasyonun düşmemesinin nedenleri40 izlenme
Muharrem İnce’den YSK kararına ‘Saray’ tepkisi!135 izlenme
İbrahim Kahveci'den 'İş epey ciddi' uyarısı: "Kapıdaki zam yüzde 100'ün üzerinde"60 izlenme
Zırhlı araçları tamir eden şirket PKK'lı çıktı!805 izlenme
ANKAPARK’ı gezen vatandaşlardan tepki! "Bizim paramızla rezil etmişler"
CHP'nin yakaladığı kafaları karıştıran 'Gizli Tanık' ayrıntısı: İki gizli tanık, aynı ifade
Gözaltı faturası 2.8 trilyon lira
Soruşturmalarda sıra Ferdi Zeyrek'e mi geliyordu? CHP'li Gökhan Günaydın 'Bunu ilk kez paylaşıyorum' diyerek anlattı!