Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 20072015 yılları arasında metin yazarlığını yapan ve aynı zaman milletvekilliği de yapmış olan Aydın Ünal, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Adeta Erdoğan'ı uyaran Ünal paylaşımında, "Malum örgüt, sahte sadakat gösterisiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etrafındaki ve AK Parti’deki samimi istişare mekanizmalarını tarumar etti. Cumhurbaşkanına hemen her konuda doğru bilgi ve analizin ulaşması engellendi." dedi ve Erdoğan'ın yanlış yönlendirilmeye devam ettiğini ifade etti.
Ünal bir diğer paylaşımında ise şöyle dedi:
"Reform yapılacaksa, önce malum örgütün kuşatmasının sonlandırılmasından ve tasfiyesinden başlanmalı, sonra genç, yeni, liyakatli isimlerle doğru istişare mekanizmaları kurulmalı. Yanlış isimlerle doğru yol yürünmeyeceği (sanki) görüldü ama fatura çok ağır oldu/olacak."

https://halktv.com.tr/eskimetinyazarierdoganiuyardifaturacokagirolduolacak439938h
Vatandaşa Bayram Öncesi Kredi Kartı Şoku32 izlenme
RTÜK’e bir tepki de ‘Salda Gölü’ için: Kamu yararına aykırı102 izlenme
Elektrik, doğal gaz, akaryakıt, gıda, ulaşım... Ramazan Bayramı'ndan sonra zam yağmuruna hazır olun!16 izlenme
Türk diplomatı şehit eden terörist yakalandı!68 izlenme
İhanetin kanıtıdır bu ! Hollandalılar belgesel çekerken, AKP hendekleri görmedi !1365 izlenme
MHP Türkiyeli tartışmasına çok sert girdi7 izlenme
Nasıl hamile kalınır?32 izlenme
Her 4 kişiden 1’i icralık oldu!38 izlenme