CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in çağrısıyla başlayan geniş boykotun yankıları sürüyor. Boykot listesinin açıklanmasıyla beraber AKP'lilerden de tepki açıklamaları gelmeye başladı.
Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda boykot edilen Espressolab'a gittiğini açıklayan Mustafa Varank için Ticaret Bakanlığı harekete geçti.
AKP'li eski Bakan Mustafa Varank, Rekabet Kurumunun hakkında başlattığı örtülü reklam incelemesini sosyal medya hesabından açıkladı:
"Şikayetler ve benim de talebim doğrultusunda Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu Başkanlığı, paylaşımım ile ilgili inceleme başlatmış, tarafıma cevaplanmak üzere sorular göndermiştir.
Paylaşımın, reklam amaçlı değil CHP Genel Başkanı'nın yerli markalara karşı hasmane, ayrımcı ve faşizan siyasi tutumuna karşı yapıldığı zaten kamuoyunun malumu.
Ama bu eylemle, maddi çıkar karşılığı örtülü reklam arasındaki farkı herkesin anlaması için Bakanlığımızın soruşturmasında talep edilen cevap ve bilgileri süresi içerisinde kendilerine teslim edip, neticeyi şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağım.
Hassasiyeti sebebiyle Ticaret Bakanlığı'na teşekkür ediyorum."


Sözcü
Üsküdar Belediyesi operasyonunda yandaş medyanın balya balya gösterdiği paralar bakın kimin çıktı!24 izlenme
Emekliye zam yok, Çinli şirkete ve Trendyol'a milyonluk vergi kıyağı var!29 izlenme
Dallas gibi! Tunceli Jandarma’da kim kiminle belli değilmiş141 izlenme
İttifakta ihale çatlağı: MHP'den AKP'ye dava!42 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat'tan sonra fenomenler gündemde: Kim bu Şulemsi ve Yasince?45 izlenme
Bimeks’in iflasına karar verildi48 izlenme
Tutuklu CHP Ankara İl Başkanı'nın ifadesi ortaya çıktı15 izlenme
Bahçeli'yi eleştirmişti... Gazeteci Murat İde'ye yumruklu, sopalı saldırı!103 izlenme
Millet İttifakında ortak liste çalışması: 12 ilde anlaşma tamamlandı
Erdoğan duyurdu: İşte 1 Temmuz itibari ile kalkan yasakların tamamı
Organizasyon ihalesi Olçoklara verildi: Üç günlük toplantıya 4,5 milyon TL!
Anketler alarma geçirdi, AKP kaybetmemek için çözüm arıyor!