İstanbul Eyüpsultan'da 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası T.C. ve yazar annesi Eylem Tok'un yurt dışına kaçtığı olayla ilgili yeni detaylar geliyor. Ölümlü kazaya karışan oğlu 16 yaşındaki T.C'yi olay yerinden kaçırıp yurt dışına firar eden anne Eylem Tok'un şoförlüğünü yapan kişinin ifadesi ortaya çıktı. Şoför, "Eylem Hanım'ı olay yerine götürdüm. T.C şoktaydı, sürekli 'Anne beni affet, araç pert oldu' diyordu" diye konuştu.
Şoför ifadesinde, "Eylem Hanım'ı olay yerine götürdüm. T.C'yi arabaya oturttu. T.C şoktaydı, sürekli 'Anne beni affet, araç pert oldu' diyordu" dedi. Şoför, Tok'un oğlunu eve bıraktıktan sonra ikinci kez kaza yerine gittiğini, firar için evden çıktılarında ise babanın öndeki araçta olduğunu belirtti.
Şoförün ifadesinde ilginç bir detayda vardı. İfadeye göre Eylem Tok'u eşinin aradığı ve "Havaalanına doğru git" şeklinde talimat verdiği ortaya çıktı.
Kaza, İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta yaşanmıştı. 16 yaşındaki sürücü ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Acı'yı hayattan koparmış, 4 kişiyi de yaralamıştı. Sürücü T.C ve annesi Eylem Tok, kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.
KRT
Taksim ablukası! Kadınlara '8 Mart' yasağı20 izlenme
İmamoğlu operasyonu iş dünyasının planlarını altüst etti19 izlenme
İliç’teki madene onayı Murat Kurum vermiş! “Asli kusurludur yargılanmalı”44 izlenme
Kılıçdaroğlu: "13 Şubatta Açıklayacağız"31 izlenme
Sedat Peker'in eşi imza kampanyasını duyurdu: Dijital tecriti durdur55 izlenme
Memleket Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu istifası25 izlenme
İller Bankası, yüzde 16’ya aldığı kredileri yüzde 9’a kullandırmış!82 izlenme
Emin Çölaşan uyardı: Kapatırlarsa sakın şaşırmayın!66 izlenme
Kocaeli'de Patlama! Liman Çevresinden Dumanlar Yükseliyor
Türkiye vahşeti konuşurken İçişleri Bakanı'ndan TEKNOFEST paylaşımı
Özgür Özel'den gizli tanıklarla ilgili çarpıcı iddia: CHP’den İBB iddianamesi sonrası gövde gösterisi
Torba tekliften işçinin rapor parasına göz diken iktidar çıktı!