Home
17 Kasım 2019 ( 343 izlenme )
Reklamlar

EYT'lilerden Erdoğan'a yanıt


Erdoğan'ın 'seçim kaybetsek de bu işte yokum' dediği EYT'lilerden Erdoğan'a yanıt geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, Erdoğan'a "Anayasal hakkımızın iadesini istiyoruz" ifadeleriyle yanıt verdi.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, resmi Twitter hesabından 'Son sözü EYT söyleyecek' dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün İstanbul'da katıldığı bir açılışta EYT'liler ile ilgili konuşmuş;

‘Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ Tutturmuşlar EYT.  Niçin erken emeklilik? Bırakalım ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman olsun. İskandinav ülkelerinin hepsi erken emeklilik sistemiyle battı. Herkes vaktinde emekli olmalı'' açıklamasında bulunmuştu.

EYT Başkanı Gönül Boran Özüpak, Erdoğan'ın bu açıklamalarının ardından resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Özüpak, Twitter paylaşımında şunları söyledi:

EYT; KAZANILMIŞ ANAYASAL HAKTIR.. ANAYASAL hakkımızın iadesini istiyoruz. Söylemler bizi davamızdan vazgeçiremez. Vazgeçmeyeceğiz.... #SonSözüEytSöyleyecek

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1702628/eytlilerdenerdoganayanit.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cani Semih Çelik de onlardandı: Kim bu 'inceller'? Kızılay'dan Ensar'a giden paranın son durağı ABD çıktı! Türk çiftçisine kaşıkla yabancılara kepçeyle: İthalata ödenen milyarlarca dolar ortaya çıktı Ayşe Ateş’ten kendisini öldürtmek için tetikçi arandığı iddiasına: "Sinan için de kapı kapı katil aradılar"