Gazeteci Fatih Altaylı'nın milyonlarca takipçiye sahip YouTube kanalı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca erişim engeli kararı verildi.
Kararın YouTube kanalında 5 Ağustos kanalında yayınlanan programda Altaylı'nın cezaevinden gönderdiği mektupta yer alan ifadeler nedeniyle verildiği ortaya çıktı.
22 Haziran'da 'Cumhurbaşkanına hakaret ve tehdit' suçlamasıyla tutuklanan Altaylı'nın avukatı Ömer Teker, erişim engeli kararı hakkında Cumhuriyet Gazetesi'nden Ufuk Sepetçi'ye konuştu.
Kararın henüz kendilerine tebliğ edilmediğini ifade eden Teker, tek bi video üzerinden tüm kanalın kapatılmak istenmesini şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan avukat Ömer Teker, şunları söyledi:
"Zaten tutuklu olarak yargılandığımız bir hukuki sürecimiz var, bir de üzerine böyle bir durum ile karşılaşmanın açıkçası şaşkınlığı içerisindeyiz. Hukuki süreci dikkatli ve hassas bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Tek bir video üzerinden tüm kanalın kapatılması talebi karşısında da açıkça şaşkınız. Daha tarafımıza tebliğ edilmiş bir karar da yok. En kısa zamanda bu erişim engeli ile ilgili olarak itirazlarımızı yapacağız."
Antalya'da Muhittin Böcek'in afişleri söküldü38 izlenme
AKP'li isimlerle fotoğrafları ortaya çıkmıştı: Hakim talep etti, jet hızıyla engelleme kararı çıktı!46 izlenme
CHP'li vekilden çarpıcı Erdoğan iddiası: "Kurları yükselten bizzat iktidarın başıdır"41 izlenme
Vatandaşın Türk Lirası ve ekonomi hakkında söyledikleri sosyal medyada viral oldu: "Bizim en büyük paramız 200 TL diyoruz, en büyük paramızla bir kilo et alamıyoruz"53 izlenme
Sinan Ateş davasında sanık Doğukan Çep: "Evet, ben azmettirdim"55 izlenme
Piar Araştırma'nın Mart ayı seçim anketinde dikkat çeken sonuç: Bu pazar seçim olsa...60 izlenme
1.6 trilyonluk kart borcu alarm veriyor29 izlenme
Gülistan Doku'yu aramalarda hiç bilinmeyen detaylar açıklandı! Mağara, kuyu, mezarlık...41 izlenme