Auto-Created-3
08 Ocak 2023 ( 40 izlenme )
Reklamlar

Fatih Erbakan: Refah Partisi olarak seçime tek başımıza gireceğiz

Fatih Erbakan: Refah Partisi olarak seçime tek başımıza gireceğiz

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milli Görüş'ün ilkelerine ve kırmızı çizgilerine uyulmazsa ittifaka girmenin anlamı yok. Refah Partisi olarak seçimlere tek başımıza katılacağız” dedi.

Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir otelde düzenlenen seçim toplantısına katıldı.

Partiden edinilen bilgiye göre Fatih Erbakan, partisinin Kızılcahamam'da düzenlediği "iktidara hazırlık kampı"nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Seçimlerde en büyük sürprizi biz yapacağız"
4 yıl önce kurulan Refah Partisi'nin "koşma adımı" hedefine doğru ilerlediğini anlatan Erbakan, bunun Yargıtay Başsavcılığı tarafından açıklanan parti üye sayısındaki artıştan da anlaşılacağını söyledi. Erbakan, "Partimiz bu 7 aylık dönemde oransal olarak en çok üye kaydeden parti olarak 54 bin 309 yeni üye ile 269 bin 391 üyeye ulaştı. Partimiz Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi oldu. İnşallah seçimlerin en büyük sürprizini yaşarız." dedi.

“Bizim derdimiz, Türkiye'de milli vizyon zihniyetinin iktidara gelmesi”
Altılar'ın cumhurbaşkanı adayı kim olsun sorusuna da soruları yanıtlayan Erbakan, "Asıl sorun zihniyettir, ister içeriden ister dışarıdan cumhurbaşkanı getirsin." Uygulamalarına bakarsanız kim ne zaman olursa olsun. cumhurbaşkanı seçiyorlar, o bu yönde ve zihniyette. Milli Görüş ruhu olmadan Türkiye'nin sorunlarına çözüm bulamayacaklar." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşin rengi değişti! Bu haberi okumadan maske almayın Erdoğan emeklilik insani düzeyde demişti: İşte dünya emeklilik sıralaması Ulus Atatürk Anıtı 94 yıl sonra restore edildi! Dünya Mutluluk Raporu açıklandı, Bangladeş ve Gine halkı bile bizden daha mutlu!