Avukatı Akın Centilmen aracılığıyla Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyusunda bulunan Girik, hem hastanenin hem de Ahu Turanlı'nın ünlü sanatçının corona virüsüne yakalanmasında ihmali olduğunu iddia etti.

“TESTİN FİYATINI ÖĞRENİNCE VAZ GEÇTİLER”
Girik'in avukatı Akın Centilmen, yaptığı açıklamada
“Fatma Hanım'ın uzun yıllardır bakıcılığını yapan Türkmen asıllı kadın, refakatçi olarak hastaneye geldiğinde kendisini iyi hissetmediğini ve Covid19 testi yaptırmak istediğini söylüyor.
Ahu Hanım test fiyatının bin TL olduğunu öğrenince test yaptırmaktan vazgeçiyor. Birkaç gün geçtikten sonra Fatma Girik'in corona virüsüne yakalandığı anlaşılıyor ve 23 gün içerisinde yaşamını yitiriyor.
Burada hem testi yaptırmayan Ahu Hanım hem de bakıcının beyanına rağmen test yapmadan bakıcının refakatçi olmasına izin veren hastane yönetiminin ihmali var” dedi.
Centilmen, Fatma Girik'in ölümünde ihmali olduğu gerekçesiyle Ahu Turanlı ve hastane yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, dosyanın İstanbul’a gönderileceğini ve soruşturmanın İstanbul’da yürütüleceğini dile getirdi.
(İHA)
AKP’nin kalesi Konya’da çiftçilerden eylem: "Artık çiftçi uyandı kardeşim, eski çiftçi değil"44 izlenme
Gülistan Doku’nun yakın arkadaşına ne oldu?34 izlenme
İBB iptal ettirmişti… Bakanlık Çiller ailesi için tekrar devrede44 izlenme
AKP'li belediye Ramazan kolilerini AKP teşkilatına taşırken yakalandı!50 izlenme
Mehmet Baransu 'Bu ülkede beni tutuklayacak adam anasının karnından doğmadı !' diye meydan okuyordu1343 izlenme
İptal edilecek iddiaları vardı! İBB’den 65 yaş kartı açıklaması102 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son verileri açıkladı: Can kaybı 4.778'e, vaka sayısı da 175.218'e yükseldi!71 izlenme
Mehmet Şimşek geçiş garantili köprüleri unuttu, zammı ‘Enflasyona etkisi sınırlı’ diyerek savundu!42 izlenme