Avukatı Akın Centilmen aracılığıyla Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyusunda bulunan Girik, hem hastanenin hem de Ahu Turanlı'nın ünlü sanatçının corona virüsüne yakalanmasında ihmali olduğunu iddia etti.

“TESTİN FİYATINI ÖĞRENİNCE VAZ GEÇTİLER”
Girik'in avukatı Akın Centilmen, yaptığı açıklamada
“Fatma Hanım'ın uzun yıllardır bakıcılığını yapan Türkmen asıllı kadın, refakatçi olarak hastaneye geldiğinde kendisini iyi hissetmediğini ve Covid19 testi yaptırmak istediğini söylüyor.
Ahu Hanım test fiyatının bin TL olduğunu öğrenince test yaptırmaktan vazgeçiyor. Birkaç gün geçtikten sonra Fatma Girik'in corona virüsüne yakalandığı anlaşılıyor ve 23 gün içerisinde yaşamını yitiriyor.
Burada hem testi yaptırmayan Ahu Hanım hem de bakıcının beyanına rağmen test yapmadan bakıcının refakatçi olmasına izin veren hastane yönetiminin ihmali var” dedi.
Centilmen, Fatma Girik'in ölümünde ihmali olduğu gerekçesiyle Ahu Turanlı ve hastane yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, dosyanın İstanbul’a gönderileceğini ve soruşturmanın İstanbul’da yürütüleceğini dile getirdi.
(İHA)
Deve sidiğiyle gündeme gelen Ebubekir Sifil: "Erkeğin gittiği her şehirde eşi olabilir"65 izlenme
Yavuz Bingöl'e Gezi şoku!162 izlenme
Mansur Yavaş, AKP adayının “ABB battı” iddiasına uluslararası raporla yanıt verdi! “Önce kendi belediyelerine bakacaklar”46 izlenme
Diziye konu oldu, Z kuşağı arasında yayılıyor: Mimar Ece Gürel'in ölümüyle gündeme geldi40 izlenme
ÇAYKUR'da fabrika fiyaskosu! '10 ayda bitecek' dediler 48 ay sürdü, '97 milyon tutacak' dediler 700 milyon ödendi!194 izlenme
AYM, Maliye'nin vergi çılgınlığına 'dur' dedi27 izlenme
Migros çalışanları kasa kilitleyip eylem yaptı! 'Gecemizi gündüzümüze kattık, hakkımızı istiyoruz!'84 izlenme
Ümitsizler ordusu büyüyor50 izlenme
Erdoğan açıkladı: Emeklilere verilen 5 bin liralık desteğe 'çalışan emekliler' de dahil edildi
Kıdem tazminatı pula döndü
AKP'nin Türkiye'yi getirdiği noktadan manzaralar: "Almanya'ya iltica başvurusu yüzde 216 arttı, AKP ülkedeki her 42 kişiden birini "terörist" görüyor"
Milli Piyango çekilişinde tartışma yaratan görüntüler !