Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Tarım Kredi'nin önemli iştiraklerinden Tareks (Dış Ticarette Risk Esaslı Kontrol Sistemi Hayvancılık Genel Müdürlüğü'ne, AKP Giresun eski Milletvekili Adem Tatlı atandı. Veteriner olan Tatlı, geçen cuma günü görevine başladı. Tatlı'nın da aralarında olduğu 12 milletvekili, 2012'de ABD'nin Boston şehrinde FETÖ tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri' toplantısına katılmış, daha sonra da Pensilvanya'ya geçerek FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i ziyaret etmişti. Ziyarete katılan isimler arasında AKP eski Milletvekili Adem Tatlı da yer almıştı.
SÖZCÜ, “HEPİNİZ ORADAYDINIZ” MANŞETİNİ ATMIŞTI
AKP'li
12 milletvekilinin Pensilvanya'da Fetullah Gülen'i ziyaretini SÖZCÜ
Gazetesi “Hepiniz oradaydınız” diye manşetine taşımıştı.
‘Hepiniz oradaydınız' manşeti ile SÖZCÜ'de yayınlanan ve kadın vekillerin başlarını kapattığı fotoğraf, büyük ses getirmişti. Tatlı o fotoğrafı “Hayatımın herhangi bir evresinde bu hain terör örgütüyle bir bağım bulunursa idama bile razıyım” diyerek savunmuştu. Tatlı şunları söylemişti: “Milletvekili olduğumuz dönemde partimiz tarafından grup yönetimi olarak gönderildik. Gizli kapaklı bir ziyaret olsa fotoğraf çektirmez poz vermeyiz. Kimin çocukları paralelin okulunda okuyor, kim paralelci dernekler kuruyor, kim paralelin haberleşme ağı ByLock kullanıyor onları ortaya çıkarsınlar. Bu hainlere daha yakın zamanda açık açık sahip çıkan bakanlık yapmış siyasetçilerin fotoğrafları neden yayınlanmıyor? Cumhurbaşkanımıza meydan okuyan açıklamalar yaparak FETÖ deccalına sahip çıkan AK Parti'nin önde gelen siyasetçilerinin bu hainle fotoğrafı neden paylaşılmıyor?”
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/pensilvanyadafetoyuziyaretedenakplivekileodulgibiatama2148447/
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sert açıklama! "Mansur Yavaş'a 40 kere de o çamuru atsanız..."50 izlenme
Atatürksüz 18 Mart hutbesine tepki gösterdi, Cuma namazında cami karıştı!45 izlenme
Özlem Çerçioğlu vatandaştan korktu, evinde oturdu: 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılmadı21 izlenme
İktidarın formülü tutmadı: EYT ve sözleşmelilere kötü haber110 izlenme
Dünyada bir benzeri yok! Bir ulus saygı duruşunda17 izlenme
Başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebi: Laikliğe aykırı24 izlenme
Memlekette at ve eşek kalmayacak!227 izlenme
Eylem Tok'un mektubuna sert tepki17 izlenme
Diyanet'in Mekke sorumlusu deste deste paraları sayarken görüntülendi! Savcılık ve Diyanet rüşvet görüntülerine soruşturma başlattı
Asgari ücretle her şeyi alabilen kadın gündeme oturdu: "Çocuğum avokado kaju ile büyüyor"
Erdoğan ve Berat Albayrak'ın mal varlığına yaptırımlar yola çıktı !
Mansur Yavaş dediğini yaptı! 200 günde 251 milyon TL tasarruf...