Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY mensuplarının 20112013 yılları arasındaki KPDS, ALES, ÜDS, YDS sınavlarına ve Askeri Liselere Giriş Sınavları (ALS) ile Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu (JAMYO), Deniz Harp Okulu (DHO) ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu (DAMYO) mülakatlarına yönelik yaptığı soruşturma kapsamında toplam 20 şüpheli gözaltına alındı.
Bu operasyon kapsamında, 20112013 yılları arasında gerçekleşen KPDS, ALES, ÜDS, YDS sınavlarının sorularının FETÖ mensuplarınca usulsüz şekilde ele geçirilerek sınav öncesi örgüt üyelerine sızdırılmasıyla ilgili 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Bunun yanı sıra, 2010 ve 2012 yıllarında yapılan Askeri Liselere Giriş Sınavları (ALS) ile 2015 Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu (JAMYO), 2011 Deniz Harp Okulu (DHO) ve 2014 Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu (DAMYO) mülakatlarına ilişkin yapılan soruşturmalar kapsamında da 8 şüpheli daha gözaltına alındı. Bu operasyonlar, Ankara merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.
Saray’da şok etkisi yaratacak anket: Erdoğan 5 aday karşısında da kaybediyor!35 izlenme
Dayakçı abi kıyağı... Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali’nin “akçeli işleri” ortaya çıktı!740 izlenme
Türkiye'deki pahalılıktan gurbetçiler de şikâyetçi: Lüks aracından pahalılığa isyan etti "Türkiye çok pahalı, burada yaşanmaz. Gidiyorum ben"20 izlenme
İmamoğlu’nun diploma davasında duruşma günü belli oldu18 izlenme
Yol kapatıp ambulansa izin vermeyen düğün konvoyuna ceza44 izlenme
Üç çocuk küfürler savurarak Atatürk büstüne çöp kovası fırlattı! Çocukları bu hale kim getirdi?48 izlenme
Rusya Devlet Televizyonu: "3’üncü Dünya Savaşı başladı"50 izlenme
Erdoğan açılışta, “Uçaklar boş, doldurun” demişti, Rize-Artvin Havalimanı’ında kuş bile uçmadı!35 izlenme
Saldırıya uğrayan Şadi Yazıcı, İmamoğlu'nun sözlerini yargıya taşıyacak.
Abdulkadir Selvi: Belli ki birileri Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak istiyor
AKP'li belediye çocuk parklarını "yap-işlet-devret" modeliyle yaptıracak! Çocuk garantisi mi vereceksiniz?
Thodex'in kurucusu ile fotoğrafı ortaya çıkmıştı: Mevlüt Çavuşoğlu'ndan açıklama