Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Deprem nedeniyle hasar gören, yıkılan binalarda hasar tespit ve enkaz kaldırma çalışmaları esnasında ‘fotoğraf ve video’ çekilmesi” için 18 Mart’ta ihale düzenlendi. İhale kapsamında Elazığ ve Malatya’da 60 gün süreyle fotoğraf ve video çekimi yaptırtılacağı belirtildi. İhaleyi, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Kömürcü’nün sahibi olduğu Netvizyon Mediapark İletişim Ticaret Anonim Şirketi 415 bin TL teklifle kazandı.
Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, kamu İhale Kurumu’na bağlı Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda, ihaleye iki şirketin ‘davet edildiği’ sadece Cemalettin Kömürcü’nün şirketi tarafından verilen teklif geçerli sayıldığı açıklandı.
2019 Aralık ayı sonunda Ankara Bilkent’teki 35 bin metrekarelik kamu arazisinin imar planı değişikliğiyle Türkiye Verimlilik Vakfı’na tahsis edildiği ortaya çıktı. Ankara Kent Konseyi Yürütmesi’nde de yer alan ve başkanlığını Cemalettin Kömürcü’nün yürüttüğü vakfa yapılan arsa tahsisi yargıya taşındı.
https://abcgazetesi.com/depremfelaketininfotografcekimi415binlira112837
Tosuncuk’un yeni görüntüleri ortaya çıktı !369 izlenme
Saraçoğlu restorasyonu 'tanıdık' firmaya gitti!107 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan Kırşehir'de yapılacak mitinge Neşet Ertaş'lı davet!19 izlenme
2021 iflas ve batık krediler yılı olacak!62 izlenme
İlkokulda mide bulandıran iddia! Savcılık 'tutuklansın' dedi, mahkeme serbest bıraktı36 izlenme
Abakarov'un ifadesinden yeni detaylar ortaya çıktı: Gülistan Doku kaybolduktan sonra telefonundan 'KYK yurt' araması yapılmış!17 izlenme
AKP gizli ihalelere hız verdi: 7 milyarlık özel davet!51 izlenme
Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu hastaneye kaldırıldı14 izlenme
457 milyon TL’ye 5 ada satılık!
Ece Üner, Apo'yu meclise çağıran Bahçeli haberini tarihi anonsla duyurdu
CHP'li başkanlardan ortak açıklama: Hukuksuzluklara karşı 'ortak duruş' mesajı
İmamoğlu'nun diploma dosyasında Avrupa da harekete geçti! İstanbul Üniversitesi'ne şok üstüne şok