Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD üyesi olan ve Fransa tarafından kırmızı bültenle aranan kadın terörist Tunus uyruklu Soumaya Raissi'yi, önceki gün Namık Kemal Mahallesi'nde üzerinde sahte Suriye kimliği ile yakaladı. Raissi'nin yaklaşık 5 ay önce Suriye üzerinden Adana’ya geldiği belirlendi.

INTERPOL’ÜN LİSTESİNDE
Soumaya Raissi'nin ilk eşi Rached Raissi'nin, 2016 yılında Gaziantep’te yakalanıp tutuklandığı, daha sonra da tahliye edilince sınır dışı edildiği kaydedildi. Raissi'nin kayınbiraderinin de IŞİD üyesi olduğu belirlendi. 2016 yılında Fransa’dan kaçıp Suriye’ye gittiği kaydedilen Raissi'nin, Suriye'de terör örgütünün gösterdiği bir kişiyle evlenip bir çocuğu olduğu öğrenildi.
Interpol'ün hakkında 'tehlikeli eylem yapabilir, görüldüğü yerde tutuklanması gerekir' notu düştüğü Raissi, ifadesinde suçlamaları reddedip, koca şiddeti nedeniyle Fransa’dan kaçtığını öne sürdü.
Raissi, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
https://odatv4.com/fransaninaradigikadinadanadayakalandi16102023.html
Büyük kumar: 2 günde 1 milyar dolar satılmış!51 izlenme
Aydın’ın Kuyucak ilçesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı26 izlenme
'Erdoğan'ın akrabasıyım' dedi, bombayı patlattı! "Duyduğumu delikanlı gibi söyleyeceğim..."71 izlenme
İYİ Parti'li Turhan Çömez: "Erdoğan 2021'de 'ben ekonomistim' demişti. Gübre fiyatı 'ben ekonomistim' dedikten sonra tam 10 kat artmış. Mazot fiyatı 8 kat, kıyma fiyatı 9 kat artmış"31 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesine karşı açtığı dava reddedildi21 izlenme
İBB iddianamesinde Doğuş Grubu bombası51 izlenme
Hem çiftçiye hem vatandaşa kötü haber: Zam geliyor38 izlenme
Milli bayramlar okullara geri döndü!1772 izlenme
Araç sahipleri devasa zam haberinden sonra uzun kuyruklar oluşturdu, akaryakıt satışına bazı istasyonlarda kota koyuldu!
60 milyonluk rezidans aldığı iddia edilen bürokrata ödül gibi atama
Zenginle fakir arasındaki uçurum iyice açıldı: Türkiye'nin kaymağını 2.1 kişi yiyor
Suudiler Türk akaryakıt devi için pazarlık masasında