Yüksek kar getirili fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında, Selçuk İnan’ın 3 Mayıs tarihinde Gaziantep 3.Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘müşteki’ olarak ifade vermesine hükmedildi.
Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Seçil Erzan’ın davası sürüyor.
İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi, 8 Mart tarihinde görülen duruşmada müştekilerden Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan’ın ifadesinin alınması için Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesi’ne yazı yazılmasına karar vermişti. Bu çerçevede İnan’ın ifade vereceği tarih belli oldu. Selçuk İnan’ın 3 Mayıs tarihinde Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde talimat yoluyla ifade vermesine karar verildi.
Kaynak: İHA
Gerçek Gündem
'Kimsesiz çocuklara bağışlanan kıyafetleri yağmaladılar'22 izlenme
Ataköy sahiline 72 metrelik hastane!133 izlenme
Kurultay için bir imza da Silivri Cezaevi’nden487 izlenme
Din hiç bu kadar siyasete alet edilmemişti !1025 izlenme
Stres cildi tahrip ediyor!27 izlenme
İsmail Saymaz 'Sedat Peker'in Burhan Kuzu ile ilgili iddiaları büyük ölçüde doğruluk içeriyor'122 izlenme
Mersin’de otobüs kazasından acı haber geldi! 4 şehidimiz var65 izlenme
“Bu ülkede damat olacaksın be kardeşim” dedirten haber!120 izlenme
İspanya'da yakalanan 10 ton kokaine Türkiye'de 10 kelepçe
Aziz Nesin'in Tayyip Erdoğan'a anayasa dersi verdiği canlı yayındaki şeriat tartışması yeniden gündem oldu
Tüm rakamları unutun: Asgari ücret için dudak uçuklatan teklif
AKP'nin en yüksek oyu aldığı Bayburt, bireysel borç artışında birinci