Sözcü'de yer alan habere göre, terör örgütü PKK'nın Türkiye sınırları içindeki saldırılarını ve terörist grupları sevk ve idare eden sözde Halk Savunma Merkezi üyesi terörist Mehmet Erdoğan'ın MİT tarafından üç aydan beri izlendiği ortaya çıktı.
DRONE VE PARAMOTOR EĞİTİMİ VERMİŞ
Teröristin sürekli irtibat halinde olduğu iki kuryesini izleyen MİT, son olarak 21 Mayıs günü Mehmet Erdoğan'la buluşma yapacakları bilgisine ulaştı. Terörist Erdoğan'ın, PKK'lı teröristlerin Mahmur Kampı’nda havacılık eğitimlerinden sorumlu olduğu, bu kampta teröristlere drone ve paramotor eğitimi verdiği öğrenildi.
İçişleri Bakanlığı’nın en çok aranan teröristler listesinin 10 milyon liralık kırmızı kategorisinde yer alan terörist Mehmet Erdoğan'la ilgili önemli bir ayrıntı da ortaya çıktı.
BÖLGEDEN SON ANDA KAÇMIŞ
Teröristin Irak'ın Duhok kentine bağlı Amediye ilçesi Kanimasi beldesi kırsalındaki Gara dağı genel sorumlusu olduğu belirlendi. Mehmet Erdoğan'ın, Gara dağı Siyani Kampı’nda rehin tutulan 13 asker ve polisimizin bir mağarada kurşuna dizilerek hunharca katledildiği hain saldırıdan sonra başlatılan operasyonda korumalarıyla bölgeden son anda kaçmayı başardığı ve operasyon sonrasında yeniden Gara kırsalına sorumlu olarak gönderildiği bildirildi.
HAKKINDA BEŞ AYRI YAKALAMA KARARI
Kandil'deki terörist elebaşlarından Murat Karayılan ile Fehman Hüseyin'e bağlı faaliyet yürüttüğü tespit edilen terörist Mehmet Erdoğan, Tendürek dağı kırsalında da sorumlu düzeyde faaliyet yürüttüğü ve 4'ü polis, 6'sı korucu, 17'si asker 27 güvenlik görevlisinin şehit edildiği saldırıların emir ve talimatını vermek suçlarından hakkında “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak, kişiyi yerine getirdiği kamu görevinden dolayı öldürmek” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle beş ayrı yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.
65 kişinin can verdiği otelin karşısına Erdoğan’ın gülümseyen fotoğrafını astılar!49 izlenme
Aykut Erdoğdu cezaevini anlattı: "Tuvaleti taşan bir lağımın içinde kaldım"25 izlenme
Yanlış yok, burası AKP'nin kalesi Konya! Vatandaşlardan 'Mansur Yavaş mı, Tayyip Erdoğan mı?' sorusuna çok çarpıcı cevaplar!94 izlenme
Antalya'da açık alanda alkol alınmasını yasaklayan Antalya Valisi'nden herkesi şaşırtan bir yasak daha!168 izlenme
Erdoğan 'Suriyelilere maaş bağlamadık' demişti, maaş alan Suriyeli 'Burada vatandaşlık alırsak rezil olurum. Maaşım olmaz, çalışamam!'58 izlenme
Berat Albayrak'a göre OECD’de 1, dünyada 2’nciyiz!68 izlenme
Türk hackerlar 11 İsrailli bakanın telefon numaralarını sızdırdı: Ülke şokta29 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı: Can kaybı 5.891'e, vaka sayısı da 244.392'ye yükseldi!68 izlenme