Türkiye 28 gündür, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ı konuşuyor. Narin’in katledilmesiyle ilgili soruşturma henüz aydınlatılamıyor. Yapılan sorgulara, gözaltılara ve tutuklamalara rağmen ne aileden ne de köyden hiç kimse olayla ilgili bilgi vermiyor. Gazeteci İlyas Akengin, Narin’in kaybolduğu günden itibaren, savcılığın Tavşantepe köyündeki tüm evleri dinlemeye aldığını ancak evlerde kimsenin bu konuyla ilgili bir konuşma yapmadığını belirtti.
Akengin ailenin Narin kaybolduktan sonra aile meclisi toplantısı yaptığını ve konuşmama kararı aldıklarını belirterek, “Aile meclisi olaydan sonra toplanıp konuşulmayacağı kararını aldı. Ailenin direndiğini görüyoruz” dedi.
Akengin savcılığın aile ve köylülere itiraf karşılığında bazı tekliflerde bulunduğunu söyleyerek, “Savcılık maddi manevi teklifte bulundu. Yüzlerinin değiştirilmesini teklif etti. Ancak hiç biri bunu kabul etmedi” ifadelerini kullandı.
Kaynak: TELE1
Abdullah Öcalan'la ilgili 'serbest kalma' iddiası: Tarih verip açıkladı!37 izlenme
Kadın girişimciler, depremzedeler... Instagram yasağı binlerce insanın ekmeğiyle oynadı19 izlenme
Bakanlık ve il özel idare top çeviriyor! Bakanlık denetim raporlarını neden açıklamıyor?16 izlenme
İstanbul'da veresiye defterinde ilk üç: Ekmek, yumurta ve sigara78 izlenme
Son bir yılda yüzde 33 arttı, Bakan Dönmez elektrik faturalarını böyle savundu!262 izlenme
Batan şirketleri kurtarmak için kollar sıvandı54 izlenme
Sinan Ateş davası başladı14 izlenme
Vatandaş kapıya dayandı! Konsolosluklarda 1990’ların manzarası...60 izlenme
Yoksulun vergisi zenginin cebine akıyor!
Gaziantep'te yaşayan Suriyeli 2 avukattan Türkiye'ye ağır hakaretler! "Göç İdaresi memurları kuduz köpek gibi"
Kadınlar ile İlgili Şaşırtan Astım Krizi Raporu; Kadınlar Erkeklerden 2 Kat Fazla Ölüyor
Fırıncılar Odası açıkladı: Ekmeğe zam kapıda!