Gazeteci Erk Acarer, 9 Haziran günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma yürüttüğü CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin bir ses kaydı yayımlamıştı.
Söz konusu ses kaydı, tutuklu İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında görüşmeye aitti.
İfadelerinin daha net duyulduğu kayıtta, İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na “Siz nasıl uygun görürseniz Genel Başkanım” diyerek seçimden çekilme usulünü anlattığı anlaşıldı.

Gazeteci Erk Acarer’in esk kaydını paylaşmasından 48 saat sonra sosyal medya hesaplarına millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyler erişim engeli getirildi.

Acarer’in "Belgeli Yorum" adlı X (twitter) ve Instagram hesabına erişim engeli uygulanırken, 253 bin aboneli YouTube kanalı için ise kararın henüz uygulanmadığı görüldü.

Sedat Peker'in gizli adamı Deli Çavuş, Sedat Peker'in Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceğini açıkladı, getirilirse neler olacağını da söyledi!98 izlenme
‘Peygamber soyundanım, 15 Temmuz darbe girişimini de ben önledim’ diyen kadın, 13 milyonluk vurgun yaptı!135 izlenme
Türkiye'den İsrail'e mal akışı devam ediyor: Listede silah da var31 izlenme
Metin Uca'dan sosyal medyada ses getiren 'dolar' videosu!88 izlenme
İkinci EYT mağdurları için yasa teklifi26 izlenme
Türkiye bataklığa sürükleniyor!387 izlenme
Ukrayna krizine Montrö zaferi damgası: Türkiye'nin tam yetkisi var71 izlenme
Atatürk ekonomik krizden nasıl çıktı?329 izlenme
Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, deprem bölgeleri olan Malatya ve Gaziantep'te yapmayı sürdürdükleri 2+1 konutların bittiğini duyurdu
Odatv kumpasının hakimi yakalandı
Şevval Sam, kadın cinayetleriyle ilgili konuşmaması üzerine gelen eleştirilere cevap verdi: "Magazin ortamında konuşmak uygun olmazdı"
Diyanet: "Fiyatları tayin eden Allah’tır"