Gazeteci Güngör Arslan, 19 Şubat günü gazete ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ramazan Ö. (21) adlı teslim olmuş ve dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Azmettirici olduğu iddia edilen Burhan P. de tutuklanmıştı.
EMNİYETTE SORGUSU SÜRÜYOR
KRT'de yer alan habere göre, Kocaeli’de tanınan avukatlardan E.K.’nın da soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi. E.K.’nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.
Gözaltına alınan E.K.’nın eski Ülkü Ocakları Başkanı ve MHP üyesi olduğu öğrenildi. E.K.'nın, AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile çok yakın ilişki içerisinde olduğu belirtildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başta tramvay giydirmeleri olmak üzere tüm reklam alanlarının ve gazetelerin reklam pazarlanmasını yapan K.P. isimli şirketin sahibi de E.K.
E.K.'ya yakın Burhan Polat isimli şahıs ise cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
NE OLMUŞTU?
Olay, 19 Şubat günü Kocaeli'nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak'ta bulunan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, iş yerinde bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların isabet ettiği Arslan kanlar içinde yere yığılırken, olayı gerçekleştiren kişi ise olay yerinden kaçtı.
Durumu gören iş arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ağır yaralı olan gazeteci Güngör Arslan'ı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Arslan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
ABD medyası Trump'ı Erdoğan'a benzetti: Rakibini yargılattığı dava için İmamoğlu örneği verildi17 izlenme
Trabzon Uzungöl'de Arap Hanutçu dönemi!53 izlenme
Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu arasında kriz mi var?57 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 10.174 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 5.127.548'e, can kaybı da 44.983’e yükseldi!94 izlenme
AKP'li yetkili: Birçok kişi 'bu bizim için son seçim olabilir' düşüncesinde32 izlenme
Sandıkta kaybettiler, uydurma operasyonla geri aldılar: Gaziosmanpaşa Belediyesi AKP'ye geçti11 izlenme
AKP'nin kırılan kolu İBB hesabı30 izlenme
Türkiye, Hukukun Üstünlüğü Endeksi’nde dibe vurdu!96 izlenme
İmam kızından zehir zemberek sözler! 'AKP'ye iki kez oy verdim bir daha asla. Pişmanım, haram olsun. Bu batırmadan devretmez!'
Büyük abi Türkiye, bol keseden dağıtıyor
Yurtdışından tonlarca şekeri yurda soktular: CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer sordu, Bakan Ömer Bolat rakamları açıkladı
İBB Başkanı İmamoğlu, evini yenilemekte zorlanan dar gelirli emeklilere verilen desteği duyurdu: "Yenileme maliyetinin %65’ni İBB olarak biz karşılıyoruz, ekstra 9 bin TL de kira desteği veriyoruz"