İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, MİT mensubunun Libya’da hayatını kaybetmesine ilişkin haberler nedeniyle yargılanan gazeteciler Ferhat Çelik, Barış Pehlivan, Hülya Kılınç, Murat Ağırel, Aydın Keser ve Barış Terkoğlu’na verilen hapis cezası kararlarını onamış, Hülya Kılınç Manisa'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Kılınç ile ilgili işlemleri infaz masası polislerinin yapması gerekirken, ahlak masasından bir kadın polis görevlendirildi. Kadın polis, “Ahlak” yazılı yeleği ile Kılınç’ı adliyeden aldı ve basına bu şekilde görüntü verildi.
Cezası kesinleşen hükümlülerle işlemlerin yapılması için adliyeye getirilip götürüldükleri sırada infaz masasında görevli polislerin eşlik etmesi gerekirken, Kılınç'ı teslim etmesi için ahlak masasından bir kadın polis görevlendirilmesi tepkilere neden oldu. Görevlendirmenin infaz masasında kadın polis bulunmamasından yapıldığı iddia edildi.
Ali Erbaş’ın kayınçosu olmak da varmış! Hiç işe gitmeden Diyanet’ten emekli oldu22 izlenme
Bakan Elvan, MHP'li vekilin FETÖ sorusunu yanıtlayamadı!42 izlenme
Suriyelilerin Türkiye'de kaç şirketi var?143 izlenme
Vatandaş ancak bir avuç mercimek alabiliyor: "Et alamıyoruz portakalla takviye ediyoruz"32 izlenme
Kâğıthane’de çocuk tacizi iddiası: Mahalleli linç etmek istedi!65 izlenme
Çiftçiye bir darbe de Tarım Kredi’den17 izlenme
Satılık havalimanı tam gaz zararda!48 izlenme
Ne sattığımızı biliyor muyuz? Bakın nadir elementlerle neler yapılıyor... Katma değerin yüzde 4'ü bize yüzde 96'sı ABD'ye!16 izlenme
Muğla’da ‘termik santral’ tartışması! Belediye başkanına baret fırlatıldı, gazeteci saldırıya uğradı
İndirim yalanıyla vatandaşı kandıranlara 11 ayda 92,5 milyon lira ceza kesildi
Özel’in çelengine saldıran kişi AKP’nin milletvekili aday adayı çıktı
İstanbul Valiliği’nin ‘kenti terk edin’ açıklaması sonrası Suriyelilerden miting kararı!