
Cumhurbaşkanlığı için yarışan adaylar il il gezerek yaptıkları mitinglerle seçmenleriyle buluşuyor. Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , bu kapsamda ziyaret ettiği Gaziantep’te skandal bir uygulama ile karşı karşıya kalmıştı.
2 Haziran Cumartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda binlerce vatandaşla bir araya gelen Akşener’in yolu, büyükşehir belediyesine ait çöp kamyonları ile kesilmişti.Akşener, daha sonra programına Osmaniye’den devam ederken, AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuya ilişkin skandal bir açıklama yapmıştı.Şimdi de mitinginde vatandaşların uzattığı Gaziantepspor atkısını takan Akşener, Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin tarafından tehdit edildi.
TFF 1. Lig’i son sırada tamamlayan Gaziantepspor TFF 2. Lig’e düşerken Şahin 12 Mayıs’ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Hasan Şahin , kulübün yeni başkanı olmuştu. Twitter hesabından skandal bir paylaşım yapan Şahin, “Gaziantep atkısını herkes takabilir teröristler hariç. fetöcü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim” ifadelerini kullandı.Şahin’in skandal paylaşımına kısa sürede binlerce tepki yorumu gelirken, paylaşım sosyal medyada da büyük tepki uyandırdı.
KADINLAR HASAN ŞAHİN’İ PROTESTOYA GİTTİ!
Meral Akşener’e hakaret eden Gaziantep Kulübü Başkanı Hasan Şahin’i protesto etmek üzere, İYİ Partili kadınlar, bugün saat 16:00’da kulüp binası önüne tülbent bıraktı.
Sedat Peker'den Binali Yıldırım ve Erkam Yıldırım'ı köşeye sıkıştıracak paylaşım!64541 izlenme
'Reisçi olmama rağmen, eğitimde güzel işler yapıldığını düşünmüyorum'157 izlenme
'Allah'tan A Haber var da gözümden bir şey kaçmıyor'125 izlenme
Dolardan '10 büyükelçi' rekoru! 9.76'yı gördü!65 izlenme
Bilgi Üniversitesi yeniden açıldı21 izlenme
Ruslar açıkladı: Akkuyu'dan sonra sıra Sinop'ta!46 izlenme
Ordu’da otopark ve yemekhanelerin ardından şimdi de tuvaletler yoğun bakıma dönüştürülüyor!93 izlenme
Atatürkçü yayınevinden menzilci yazara dava199 izlenme
Atatürk’e hakaret davasında ‘zaman’ tartışması skandalı! "Ne zaman hakaret etti?"
Lütfü Savaş'tan bu kez de CHP'nin il kongrelerinin iptali için başvuru
Avrupa Birliği’nden Schengen vizesiyle ilgili yeni karar
AKP'den Arınç'a tehdit gibi sözler: Defterini dürmesini biliriz