
Cumhurbaşkanlığı için yarışan adaylar il il gezerek yaptıkları mitinglerle seçmenleriyle buluşuyor. Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , bu kapsamda ziyaret ettiği Gaziantep’te skandal bir uygulama ile karşı karşıya kalmıştı.
2 Haziran Cumartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda binlerce vatandaşla bir araya gelen Akşener’in yolu, büyükşehir belediyesine ait çöp kamyonları ile kesilmişti.Akşener, daha sonra programına Osmaniye’den devam ederken, AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuya ilişkin skandal bir açıklama yapmıştı.Şimdi de mitinginde vatandaşların uzattığı Gaziantepspor atkısını takan Akşener, Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin tarafından tehdit edildi.
TFF 1. Lig’i son sırada tamamlayan Gaziantepspor TFF 2. Lig’e düşerken Şahin 12 Mayıs’ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Hasan Şahin , kulübün yeni başkanı olmuştu. Twitter hesabından skandal bir paylaşım yapan Şahin, “Gaziantep atkısını herkes takabilir teröristler hariç. fetöcü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim” ifadelerini kullandı.Şahin’in skandal paylaşımına kısa sürede binlerce tepki yorumu gelirken, paylaşım sosyal medyada da büyük tepki uyandırdı.
KADINLAR HASAN ŞAHİN’İ PROTESTOYA GİTTİ!
Meral Akşener’e hakaret eden Gaziantep Kulübü Başkanı Hasan Şahin’i protesto etmek üzere, İYİ Partili kadınlar, bugün saat 16:00’da kulüp binası önüne tülbent bıraktı.
İşte yokluk ve yoksulluk35 izlenme
Saray'a 'Cin savma' birliği mi kuruldu? 'Ya Reis'e musallat olurlarsa?'732 izlenme
Patronun parmak salladığı sendika başkanına bir soruşturma daha!26 izlenme
Rabia Naz'ın babasından AKP'li Canikli hakkında suç duyurusu127 izlenme
Emekli maaşına yapılacak zammı açıkladı: Yeni rakam ortaya çıktı18 izlenme
Rusya’dan hain saldırı sonrası tehdit gibi açıklama!1466 izlenme
Bakanlık, Emin Şen'in SGK dökümlerini paylaştı: İhale açıklamaları yanıtsız kaldı31 izlenme
Halkı bir elmaya muhtaç ettiler13 izlenme
Sattığı simitle geçinen sınırdaki çocuklara giyecek ve ayakkabı verdi.
Sinan Ateş cinayeti dosyasında adı geçmişti: Yeniden milletvekili adayı gösterildi
İddialar sonrası Karabük Üniversitesi paylaşımlarına 8 gözaltı
İran'ın yaptığı misillemede İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bulunan Ben Gurion Havalimanı füzelerle vuruldu