İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li ilçe belediyelerine düzenlenen 5. dalga operasyonları kapsamında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe'nin tutuklanmasına bir tepki de Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Selim Köroğlu'dan geldi.
Yazılı bir açıklama yayımlayan Köroğlu, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Köroğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
"Son dönemde yaşanan gelişmeler doğrultusunda, Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyuna üzülerek bildiriyorum. Sayın Hakan Bahçetepe'nin haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklanması, sadece bireysel bir adaletsizlik değil, aynı zamanda hukuk devleti ilkesine olan inancımızı sarsan vahim bir durumdur. Bu gelişmeye sessiz kalmak, vicdanımı inkâr etmek olurdu.
Haksızlıklara karşı durmak, adaletin yanında saf tutmak en temel insani ve ahlaki sorumluluğumuzdur. Bu sebeple, Sayın Hakan Bahçetepe'ye yönelik adaletsizliğe karşı bir tepki olarak bu kararı almış bulunuyorum. Adaletin en kısa sürede tecelli etmesini ve Sayın Bahçetepe'nin özgürlüğüne kavuşmasını temenni ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım. Bahçetepe gururumdur, her koşulda yanındayız."

Nefes
Vatandaş olmayan Afgan 'TC Kimlik numarası' ile işçi alımında hak kazandı31 izlenme
İYİ Parti’den AKP’ye geçen belediye başkanı sokaktan gelen tepkiye cevap veremedi! 'Hakkımızı helal etmiyoruz. Bir daha sana oy yok. Kime sordun da AKP’ye geçtin?'42 izlenme
KYK faizleri öğrencileri ayağa kaldırmıştı, AKP'den geri adım mı geliyor? Mehmet Kasapoğlu'ndan KYK borçları açıklaması38 izlenme
Erdoğan “Bizden önce üniversite yoktu” demişti, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 45’inci yılını kutladı!209 izlenme
İlk kez Sedat Peker gündeme getirmişti: Ankara kulislerini sallayan Erdoğan iddiası!102 izlenme
MEB, Suriye'de öğretmen yetiştirecek8 izlenme
Polat çiftinin kara kutusu her şeyi itiraf etti: 'Mesajları sil' talimatı24 izlenme
Atatürk dönemini hedef alan İYİ Partili Ayyüce Türkeş’e tarihçi Sinan Meydan’dan cevap16 izlenme