İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li ilçe belediyelerine düzenlenen 5. dalga operasyonları kapsamında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe'nin tutuklanmasına bir tepki de Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Selim Köroğlu'dan geldi.
Yazılı bir açıklama yayımlayan Köroğlu, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Köroğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
"Son dönemde yaşanan gelişmeler doğrultusunda, Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyuna üzülerek bildiriyorum. Sayın Hakan Bahçetepe'nin haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklanması, sadece bireysel bir adaletsizlik değil, aynı zamanda hukuk devleti ilkesine olan inancımızı sarsan vahim bir durumdur. Bu gelişmeye sessiz kalmak, vicdanımı inkâr etmek olurdu.
Haksızlıklara karşı durmak, adaletin yanında saf tutmak en temel insani ve ahlaki sorumluluğumuzdur. Bu sebeple, Sayın Hakan Bahçetepe'ye yönelik adaletsizliğe karşı bir tepki olarak bu kararı almış bulunuyorum. Adaletin en kısa sürede tecelli etmesini ve Sayın Bahçetepe'nin özgürlüğüne kavuşmasını temenni ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım. Bahçetepe gururumdur, her koşulda yanındayız."

Nefes
Katarlılara niyet AKP’li eski milletvekiline kısmet!42 izlenme
Financial Times’tan Erdoğan yorumu: Etrafını dalkavuklar sarmaladı39 izlenme
TGB, ABD Büyükelçiliği önünde Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto etti30 izlenme
CHP lideri Kılıçdaroğlu 14 milyon emekliye seslendi: "Yüz karası kanunu çıkaranlara oy verirseniz iki elim yakanızda olur"31 izlenme
Ekonomi bozuldukça sayı artıyor! İsmini gizleyen vergi rekortmenlerinin sayısı ikiye katlandı!48 izlenme
CHP’li Başarır’dan AKP’li Usta’ya: "Türk bayrağına ‘bez parçası’ diyemezsin, haddini bileceksin. Alnını karışlarım!"40 izlenme
AKP'li eski Bakan itiraf etti ! 'Başkanlık referandumundan evet çıkmadı !'587 izlenme
Ali Erbaş hakkında suç duyurusunda bulunacaktı ama, birçok polis etrafını sardı!39 izlenme
Sedat Peker'den Cevheri Güven açıklaması "Video çekme şansı bulursam..."
Hilal Kaplan'dan Boğaziçi öğrencilerine destek veren siyasilere hakaret!
Emsal karar: Mahkeme CHP'li belediyelere indirilmek istenen darbeye 'dur' dedi!
İran, ABD'nin Ayn El-Esad üssünü böyle vurdu ! İşte ilk görüntüler