Ün paylaşımında Hamas tarafından yarı çıplak bedeni kamyonet kasasında teşhir edilen dövme sanatçısı Shani Louk olayına atıfta bulundu.
Ün paylaşımında bir kamyonet kasasında yan yana dizilmiş Filistinli cenazelerin göründüğü fotoğrafı yayınlayarak; “Çok öfkeliyim en çok da İsrail medyasının yalanlarına kanıp bir avuç Filistinli'yi yalnız bırakanlara… Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü üzerinden dünyayı ayağa kaldıranlar savaş suçu aradığınız bir kamyonet kasası varsa işte burada…” ifadelerini kullandı.
‘YETERİNCE KAPALI OLMAMIZ GEREKİYOR'
Ün'ün sosyal medya platformu X'de yaptığı bu paylaşım diğer kullanıcıların da tepkisini çekti. Bazı kullanıcılar ‘İnsanlar kıyafetine göre mi öldürülmeli?' diye sorarken, CHP listelerinden milletvekili seçildiği hatırlatılıp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu etiketlenerek ‘Eserinle gurur duy Kılıçdaroğlu' tepkisi gösterildi.
Gazeteci Nevşin Mengü de Ün'ün paylaşımına; “Ölünce saygı görmek için yeterince kapalı olmanız gerekiyor arkadaşlar duyurulur” notu düştü.
Ün ise Mengü'nün paylaşımına; “Nevşin Mengü; bu memlekette İsrail vahşetiyle kol kola gezen hiç kimse hayırla anılmadı, bundan sonra da anılmayacak. Ne kadar çabalarsan çabala siyonist vahşeti aklamak adına ortaya koyduğun yalanlardan dolayı utançla anılacaksın” şeklinde yanıt verdi.
CHP LİSTELERİNDEN GİRDİ, SAADET PARTİSİ'NE GEÇTİ
28 Mart Genel Seçimlerine Millet İttifakı kapsamında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla CHP listelerinden giren Ün, Denizli'de üçüncü sıra adayı olarak milletvekili seçilmişti.
Seçimin ardından CHP'den istifa ederek partisine dönen Ün, daha sonra meclis grubu oluşturma girişimleri sırasında Saadet Partisi saflarına katılmıştı. Ün yaptığı paylaşım ve basın açıklamalarında kendisini Gelecek Partisi milletvekili olarak tanıtıyor.

Sözcü
AKP’li isimden İmamoğlu’na destek: ‘Salladı İstanbul’u’566 izlenme
Kızılay'ın dağıttığı altınlar sahte çıktı!41 izlenme
Konya'da 4 kız öğrencisine cinsel saldırıda bulunan antrenörü tahliye ettiler!93 izlenme
Zafer'e uçmayan şirkete Eskişehir yok!56 izlenme
İhalesiz alımların faturası vatandaşa!185 izlenme
Elektriğe fahiş zam iddiası! Apartman aidatlarına da yansıyacak36 izlenme
TRT'den skandal uygulama ! Kadın buz pateni sporcularını bakın nasıl sansürlediler !25130 izlenme
AKP’li meclis üyesinden rektöre: "Kalemimi kırdırma, sana evlat acısı yaşatırım!"52 izlenme
Türk lirasının reel değeri tarihin en düşük seviyesinde!
MHP'de İstanbul depremi: İl ve 39 İlçe Teşkilatı feshedildi
AYM'nin Can Atalay kararına uymamıştı: Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na Muhsin Şentürk atandı
İsrail Hamas'ın merkezini böyle vurdu: Koca mahalleyi haritadan sildiler