İstanbul Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru U. M. Namlı'nın kendine ait aracın arka koltuğunda beylik tabancası ile intihar ettiği öğrenildi.
Araçta intihar mektubu bulunan polis memuru Namlı, yüklü miktarda borç bıraktığını söylediği kızından ve eşinden özür diledi.
Dün akşam saat 20:00 sıralarında gerçekleşen olaya ilişkin ihbarı değerlendiren ekipler, olay yerine geldiklerinde çenesinin altından ateş edilmiş şekilde bir otomobilin arka koltuğundaki meslektaşlarını buldu.
Ekiplerin olay yerine geldiği anda hayatta olduğunu belirlediği polis memuru U. M. Namlı, Bağcılarda bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.
İlk belirlemelere göre intihar ettiği düşünülen Namlı'nın durumuna ilişkin kesin bilgi henüz alınamadı ancak hastaneye kaldırıldığı sırada hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Polis memuru U.M.N'nin aracında yapılan incelemeler sonucunda geride bıraktığı intihar mektubu bulundu.
Eşi ve çocuğundan 'umutlarını ve geleceklerini çaldığı' için özür dilediğini ifade eden Namlı, bıraktığı borç için ise ayrıca özür diledi. İntihar ettiği aracın satışından gelece tutarın dahi borcun küçük bir kısmını karşılayacağını ifade eden Namlı, reddi miras yapılmasını istedi.
2018 yılından bu yana polis olarak görev yaptığı belirlenen Namlı'nın 9 Nisan'dan beri düzenli olarak psikolojik destek aldığı ve herhangi bir psikopatoloji bulgusuna rastlanmadığı öğrenildi.
Geçtiğimiz yıl 19 polisin intihar etmesi, polis intiharlarına dikkat çekerken bu yılın daha ilk 4 ayında 31 polis memuru intihar etti.
Yükselen faturalar kara kışta milyonları zorluyor: "Battaniyelere sarınıp TV ışığında oturuyoruz"57 izlenme
Emekli milletvekili maaşı 16 bin liranın üzerinde olan AKP'li Orhan Miroğlu 'yoksullaştığını' hissediyormuş!41 izlenme
‘Terbiyesizlik yapma lan’ diyerek vatandaşı azarlayan kaymakam görevden alındı!69 izlenme
Rusya Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan çekileceğini ifade etti31 izlenme
Özel sektörden olumsuz haberler geliyor! İşte son 17 günde yaşananlar...68 izlenme
Anıtkabir'e ziyaretçi rekoru!126 izlenme
Bedava hamsi koronavirüsü unutturdu!48 izlenme
İtirafçı Adem Soytekin'in iddiası belgeyle çürütüldü! "Mehmet Pehlivan avukatları organize etti” demişti17 izlenme