Dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Ali Alabora hakkında çıkarılan yakalama kararına sosyal medyada çok sert tepki gösterildi.
İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi Gezi Parkı eylemlerinin birinci yıldönümü olaylarına katılan M. Ali Alabora hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarttı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da geçtiğimiz günlerde Gezi eylemleriyle ilgili 120 kişi hakkında dava açtı. Öte yandan 600 kişi hakkında ise Gezi Parkı soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.
Son olarak ise sinema oyuncusu M.Ali Alabora hakkında Gezi eylemlerinden dolayı yakalama kararı çıkartıldı. Bu karar kamuoyunda tepkilere neden oldu. Bilindiği üzere Gezi Parkı eylemlerinin yaşandığı o günlerde birçok dizi ve sinema oyuncusu, ünlü isim eylemlere katılarak destek vermişti. O gün eylemlere destek veren isimlerin arasında bugün Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına yakın ünlüler de yer alıyor. Bu isimler hakkında herhangi bir işlem yapılmaması kamuoyunda tepkiyle karşılandı.
Bilindiği üzere Gezi Parkı eylemlerine katılan bu ünlü isimler daha sonra Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giderek Başkan Tayyip Erdoğan’dan özür dilemiş ve birlikte poz vermişlerdi.
İşte sosyal medyada paylaşılan o isimler:














https://www.siyasetcafe.com/gezideyandaskayirmasikimprovokatorkimdegil44570h.htm
TEİS Başkanı acı tabloyu açıkladı: "585 ilaç stokta yok, 522 ilaç sınırlı gönderiliyor"50 izlenme
Hükümet açıkladı: Yüz binlerce iflas!186 izlenme
Rus askerlerinin çekildiği Ukrayna'nın Gostomel kentinden geriye bir enkaz kaldı!72 izlenme
Düşüş gözle görülür seviyede! MHP’nin baraj altı kaldı, İYİ Parti yükselişte: İşte Erdoğan’ın parti parti dolaşmasına neden olan anket!92 izlenme
Ankara'da kefenli eylem30 izlenme
AKP'den istifa eden isme yüzü maskeli kişiler saldırdı!58 izlenme
İhale bitmeden kitaplar basıldı35 izlenme
Kılıçdaroğlu TikTok'tan ‘gençlere’ seslendi 'Millet İttifakı'nı desteklemek için size 3 sebep'58 izlenme
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a karşı dava!
Ethem Sancak'tan dikkat çeken sözler "Şimdi Vatan Partililer de çok şükür Erdoğan’ın peşine takıldılar"
Alım gücü düşen vatandaş koyun kulağına yöneldi!
Yunan Sahil Güvenliği'nden Türk balıkçı ‘İlker Reis’e ikinci provokasyon! Bu kez tekneyi parçaladılar