Şehit kardeşinin cenaze töreninde hükümete tepki gösterdiği için TSK'den KHK ile ihraç edilen eski Yarbay Mehmet Alkan, Melih Gökçek hakkında terör savcılığına suç duyurusunda bulundu.
Alkan Twiter hesabından yaptığı paylaşımda, "Arınç'a göre 'parsel parsel satan; Metiner'e göre 'siyasi ayaktan olduğu için istifa ettirilen';buna ragmen hala Chp'ye saldıran GÖKÇEK adlı UTANMAZ hakkında 'silahlı terör örgütü üyeliğinden' Ankara Terör Savcılığına ihbarda bulundum." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Şırnak’ın Beytüşşebab ilçesinde, 2015 yılında PKK üyeleriyle girdiği çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninde konuşan ağabeyi Mehmet Alkan hükümete tepki göstermişti. Alkan, “Burada vatan evladı 32 yaşında. Daha vatanına, sevdiklerine doymadı. Bunun katili kim? Bunu sebebi kim? Düne kadar ‘çözüm’ diyenler bugün neden sonuna kadar ‘savaş’ diyor” demişti.
Alkan, 1 Eylül 2016 tarihinde yayınlanan KHK ile ihraç edilmiş ve hakkında “FETÖ üyesi” olduğu iddiasıyla dava açılmıştı. Alkan, "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan yargılandığı davada beraat etmişti.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/gokceketerororgutuuyeligindensucduyurusu244719h.htm
AKP’li belediyenin dev ihalesine MHP’den itiraz: Usulsüz ve adrese teslim42 izlenme
Dünyaca ünlü dergi 'Sedat Peker'i işledi: Yetkilileri cinayet, uyuşturucu kaçakçılığı ve rüşvetle suçladı80 izlenme
Arşiv unutmaz: CHP, bebek katilini serbest bırakmak isteyen AKP'yi böyle engellemişti!45 izlenme
Cumhurbaşkanlığı anketine göre o isim Erdoğan'a fark atacak18 izlenme
AKP’deki kriz, yandaş medyayı da vurdu! Erdoğan’ı padişah ilan eden yazarın işine son verildi95 izlenme
Bahçeli'den erken seçim iddialarına tek cümlelik yanıt27 izlenme
İstanbul’un göbeğinde dehşet veren olay! Taksici, istediği parayı vermeyen yabancı kadın yolcuyu öldüresiye dövdü!31 izlenme
18 yaşındaki Neslinur hayatını kaybetmişti: Katil madde tespit edildi5 izlenme