Anasayfa1
02 Mayıs 2019 ( 1091 izlenme )
Reklamlar

"Gönül belediyeciliği" diyerek geldi 400 işçiyi kovdu!


Seçim öncesi “Gönül Belediyeciliği” sloganını kullanarak seçilen Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilk icraatı ile “gönülleri kırdı.”



Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı öncesi tam 400’e yakın işçinin işine son verdi. Üstelik işten çıkarılanlar, bu durumu cep telefonlarına gelen bir mesaj ile öğrendi.

Balıkesir Postam gazetesinin haberine göre İşten çıkarılanların çoğu İŞKUR vasıtasıyla işe alınan personeller. Ayrıca bu personellerin görevi mezarlık temizleme ve ilaçlama olduğu belirtildi. Yaz ayının gelmesiyle birlikte mezarlık temizliği ve ilaçlama personeline en çok ihtiyaç duyulacak zamanda, bu bölümden personellerin kovulması tepki çekti.

İşlerine son verilen ve haksızlığa uğradıklarını personeller soluğu Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan’ın yanında aldı. Durumu gazetelere bildireceklerini söyleyen personellere Genel Sekreterin verdiği cevap habere göre şöyle oldu:

“İstediğiniz yere verin, gazetelerde çıkınca sonucun değişeceğini mi sanıyorsunuz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha birkaç gün önce Kızılcahamam kampında tam da yaşanan bu durumdan bahsetti ve işçi kıyımı yaptığını söylediği CHP’li belediyeleri ve belediye başkanlarını yerden yere vurmuştu.

https://odatv.com/gonulbelediyeciligidiyerekgeldi400isciyikovdu02051954.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu: Emeklilerin bayram ikramiyesi artıyor Canan Kaftancıoğlu’ndan iptal kararı sonrası ilk açıklama Melih Gökçek'le tanışan dolmuş şoförü köşeyi döndü! Gerici kanalın muhabirlerinden de ancak böyle bir iğrençlik beklenirdi !