Anasayfa1
30 Nisan 2021 ( 104 izlenme )
Reklamlar

Görevden alınan Ayasofya imamına tepki yağdı, hesabını kapatmak zorunda kaldı! "Vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım"


Ayasofya'nın görevden alınan devrik imamı Mehmet Boynukalın'ın iftar saatinde yaptığı paylaşıma tepki yağınca Boynukalın önce hesabını gizledi, ardından tamamen kapattı.


Mehmet Boynukalın, içkiyle ilgili yaptığı paylaşımının ardından gelen tepkiler sonrası vatandaşlara çirkin sözler sarf etti. 

Boynukalın, "Merak etmeyin ey güruh, haram (!) ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım." ifadelerini kullandı.

Hem sosyal medya kullanıcıları hem siyasetçiler hem de gazeteciler Boynukalın'a attığı bu tweet nedeniyle tepki gösterdi. Tepkiler üzerine hesabını kilitleyen Boynukalın, en sonunda hesabını tamamen sildi.

https://www.gercekgundem.com/guncel/271081/gorevdenalinanayasofyaimaminatepkiyagdihesabinikapatmakzorundakaldi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da bir kişi sandıktaki tüm oy pusulalarına Erdoğan mührü bastı! Dolar/TL tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü! Şanlıurfa’da bir dönerci canlı yayın yaptığı sırada vuruldu! Yozgat'ta cami hoparlöründen Erdoğan'ın mitingine çağrı yapıldı!