Adıyaman'da, Menzil cemaati tarafından hafızlığını tamamlayan ‘öğrenciler’ için icazet töreni düzenlendi.

Yüzlerce cübbeli ve sarıklı kişinin katıldığı töreni BirGün gazetesinden İsmail Arı paylaştı.
Görüntülerde Menzil ‘şeyh’lerinden birinin ise özel olarak ayrılmış bir bölümde bulunduğu görülüyor.

Arı, paylaşımında, "Devlete sızdığı, Sağlık Bakanlığı gibi birçok bakanlığı ve kamu kurumunu ele geçirdiği belirtilen Menzil Cemaati Adıyaman'daki köyünde icazet töreni yapmış. Özel bölümde oturan ise Menzil şeyhlerinden biri..." ifadelerini kullandı.

Daha önce de devlet başkanı gibi korunan ve konvoy halinde dolaşan tarikat liderini görmek için birbiri ile yarışan müritlerin videosu gündem olmuştu.
Menzil Cemaati, 14 Mayıs’ta düzenlenen seçimlerden önce Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıklamıştı.

Yeniçağ
"5’li çete ile Hazine'nin kanını emdiniz, diğer müteahhitlere verecek birşey kalmayınca onlara da Ulaştırma Bakanlığını veriyorsunuz’’93 izlenme
1 pirzola 400 TL14 izlenme
Rektör Bey 3 yıl binecek, devlet 334 bin TL verecek!369 izlenme
Sosyetede Mert Alaş paniği16 izlenme
‘Sıradaki hedef Türkiye olsun’21 izlenme
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Enes Batur, Hasan Can Kaya, Reynmen, Çakal, Berkcan Güven... 26 kişi hakkında gözaltı kararı23 izlenme
ABD Senatosu 'Türkiye'ye yaptırım' tasarısını onayladı78 izlenme
Cennete kaçanlara 19 yıllık kıyak29 izlenme
TESK Başkanı'ndan elektrik ve doğalgaz faturası çıkışı "Acil indirim yapın"
Son ankette sürpriz sonuçlar: Erdoğan ve Bahçeli'ye şok!
Arapça yazılmış Sovyet Ceza Kanunu'nu yıllarca Kur'an-ı Kerim diye okumuşlar!
Bakan Koca açıkladı: 9.537 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.317.118’e, can kaybı da 22.631’e yükseldi!