Home
12 Nisan 2022 ( 48 izlenme )
Reklamlar

Görüntüler tepki çekmişti… İnceleme başlatıldı!


Ankara'da yaşlı kadının 50 TL'nin altında alışveriş yaptığı için servis aracından indirildiği markete Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce para cezası uygulandı. 


Yenimahalle ilçesindeki İlkyerleşim Mahallesi Batıkent Bulvarı’ndaki marketten alışveriş yapan kadın, marketin servis minibüsüne bindi.

Servis şoförü, kontrol ettiği alışveriş fişi 50 TL’nin altında olan kadına araçtan inmesi gerektiğini söyledi.

Bu sırada araçta bulunan diğer müşteriler ise tepki gösterdi. Kadının elinde poşetlerle araçtan inerek uzaklaştı.

Kadının servisten indirilmesine ilişkin cep telefonu ile çekilen görüntü sosyal medyada tepki çekti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, olayla ilgili inceleme başlattı.

Market hakkında para cezası uygulanırken, söz konusu yerdeki servislerin çalışma düzeni de sıkı takibe alındı. Uygulanan ceza miktarı ise açıklanmadı. 

(DHA)

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hasan Mutlu'dan cezaevinden Bayrampaşalılara mektup: "Yılmayacağız" Laiklik ve Cumhuriyet karşıtı açıklamalara tepki: Anayasa ihlaliyle suç işliyorlar! AKP’li belediye, cami tuvaletlerini 3 milyon liraya temizletti ama gerçek maliyeti farklı çıktı! Bakan Koca açıkladı: Hasta sayısı 402.053’e, can kaybı 11.145’e yükseldi!