Anasayfa1
13 Eylül 2026 ( 11 izlenme )
Reklamlar

Güllü davasının seyrini değiştirecek ses kaydı


Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturmada, olay gecesi Tuğyan Ülkem Gülter’in yanında bulunan Sultan Nur Ulu’ya ait olduğu belirtilen ses kaydı dava dosyasına girdi. Kayıtta Ulu, "Annesini camdan atıyor ve sen bunu gözünle görüyorsun. Korkudan peşinden koşuyorum. Sonra aşağıya iniyoruz, Tuğyan kendisini parçalamaya başladı. Şok geçirdim. Olayı büyük ihtimalle kafasında kurgulamış, planlamış. Ben çok korktum, suçu benim üstüme atacağını düşündüm" ifadelerini kullanıyor.


Güllü’nün ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, Güllü’nün kızı Tuğyan’ın olay gecesi yanında olan arkadaşı Sultan Nur Ulu’ya ait olduğu belirtilen bir ses kaydı dava dosyasına girdi.

‘ANNESİNİ CAMDAN ATIYOR’

Ses kaydında Güllü’nün kızı Tuğyan'ın, annesini pencereden attığını öne süren Ulu ATV’de yer alan habere göre, "Annesini camdan atıyor ve sen bunu gözünle görüyorsun. Korkudan peşinden koşuyorum. Sonra aşağıya iniyoruz, Tuğyan kendisini parçalamaya başladı. Şok geçirdim. Olayı büyük ihtimalle kafasında kurgulamış, planlamış. Ben çok korktum, suçu benim üstüme atacağını düşündüm" ifadelerini kullanıyor.

‘YANARSAM SENİ DE YAKARIM’

Ses kaydının devamında tanık Ulu, "Tuğyan bana 'Eğer ben yanarsam seni de yakarım, susacaksın. Seni de bu olayın içine çekerim' dedi. Avukatlar dahil kimsenin gerçeği öğrenmeyeceğini söyledi" diyor. 

1 EKİM’DE GÖRÜLECEK

Sanatçı Güllü’ün ölümüne ilişkin kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasının 1 Ekim'de yapılması bekleniyor.

SUÇLAMALARI REDDEDİYOR

Tuğyan tutuklandığı ilk günden beri annesini öldürdüğüne yönelik iddiaları reddediyor. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mehmet Şimşek'ten vergi paketi savunması! "Bu yasa vatandaşlarımıza yük getirmiyor" Komisyondan geçti: İşte maaşlarına 30 bin TL zam yapılacak olanların tam listesi Bilirkişi raporlarıyla CHP'li Salman'ın suçsuz olduğu anlaşıldı, yolsuzlukların AKP dönemine ait olduğu ortaya çıktı! Gazeteci Hilal Köylü'den asgari ücretliyi üzecek kulis: "İktidar kulisleri 'Olmuyor, yapamayacağız, zam gelmez...' Böyle bir durumla karşı karşıya..."