Arabesk müziğin sevilen ismi Güllü, Yalova’daki evinin 6. katından düşerek hayatını kaybetti. Sanatçının ani ölümü sevenlerini derinden sarsarken, olay sonrası ortaya atılan iddialar ise gündem oldu. Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in, annesinin ölümüyle ilgili mesajları ve hakkındaki “kiralık katil” iddiaları ise şaşkınlık yarattı.
Güllü’nün hayatını kaybettiği gece aynı evde bulunan Sultan Nur Ulu, daha önce yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Kanal D’de yayımlanan Neler Oluyor Hayatta programı, Sultan’ın ifadesine ulaşarak röportaj gerçekleştirmişti. Sultan’ın Güllü’ye “Gül Anne” diye hitap ettiği ortaya çıkmıştı.

Sultan Nur Ulu ifadesinde, “Döndüğümde Gül anne düşmüştü, düşme anını görmedim. Gül annem soğuğu sevdiği için pencereler hep açıktır. O gün herhangi bir tartışma olmadı. Gül annenin düşerken bağırıp bağırmadığını hatırlamıyorum. O an şoktaydım. Aynı anda cama döndük, Gül anne yoktu. Hemen aşağı indik. Biz o esnada oynuyorduk” sözleriyle olay anını anlatmıştı.
Neler Oluyor Hayatta ekibi tarafından yapılan röportajın perde arkası görüntüleri de ilk kez ekranlara geldi. Görüntülerde, ekibin röportaj yapmasının engellendiği ve Sultan’ın zaman zaman Tuğyan’a dönerek onay beklediği anlar dikkat çekti.

Röportaj sırasında Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in müdahalesi kameralara yansıdı. Gülter’in, Sultan’a “Soruların haricine çıkmıyorsun! Bak çıktın, bedeline bak!” diyerek sert bir uyarıda bulunduğu görüldü. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.
Tepkilerin ardından Güllü’nün kızı Tuğyan, aynı programa bağlanarak ilk kez konuştu
Gülter, yaptığı açıklamada annesinin ölümüne ilişkin iddiaları redderek, şunları söyledi: “Annem Güllü hepinizin sevdiği sanatçıydı, o bizim annemizdi, canımızdı. Bizim yüreğimiz yanıyor. Bize atılan bu pis iftiralar her geçen gün yüreğimizi deliyor. Hepimizi sırayla annemin katili yaptılar. Bircan bizimle birlikte ağlayan biriydi. Bir insan birine bu kötülüğü neden yapar, bizden ne istiyorlar? Bircan abla Ferdi'nin kendisini tehdit ettiğini söyledi. Bircan ablanın oğluyla ilgili yaşadığı problemler vardı. Ferdi'nin bunlarla ilgili kendini tehdit ettiğini söyledi. 'Kiralık katil tutacağım' diye mesaj atmadım. Aramızın bozuk olduğu dönemde birkaç cümle söylemiştim. Biz de her anne kız gibi aramızda tartışırdık."
Gerçek Gündem
Namaz kılıyor gibi davranıp hırsızlık yaptı !617 izlenme
SGK, Atatürk’ün kurduğu 100 yıllık THK’nin hesaplarına prim borcu yüzünden bloke koydu!43 izlenme
Bakanlığın verileri gerçeği yansıtmıyor mu? 'Sadece Erzurum’da vaka sayısı 500!'99 izlenme
Benzin ve motorine büyük zam!406 izlenme
Fiyatları karşılaştırıp isyan etti: "Bu yıl tarlada 2-3 liraya düşmesine karşın, marketlerde 30-40 lira. Allah'tan korksunlar"19 izlenme
"AKP’li ismin oğlu, Bakanlığın 160 milyon TL’lik ihalesini aldı" iddiası30 izlenme
4 kişi hayatını kaybetmişti! Valilikten sel felaketi açıklaması37 izlenme
AKP'li Belediye Başkanı'nın makam aracı isyanı 'Passat mı çekeyim yani !'889 izlenme
6 yaşındaki Beşir 81’inci saatte Diyarbakır'daki enkazdan sağ çıkarıldı!
Vatandaşlık verilen Suriyeliler seçimde oy kullanacak mı, rakamlar neden açıklanmıyor?
AKP'li Şaban Dişli son kararınız diye sordu çiftçiler yanıtladı ' #Hayır ! '
Kiralarda yüzde 25 sınırlaması kaldırılacak mı? Bakan Tunç'tan yeni açıklama