26 Eylül'de Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 6. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, "kasten öldürme" suçundan tutuklanmıştı.
Tuğyan'ın arkadaşı Sultan Nur Ulu, savcılıkta verdiği ifadede "Tuğyan arkadan, annesinin kalçasının altından bacaklarına doğru sarılarak, kendisini hafif yukarıya doğru çektiğini gördüm. Tuğyan annesini o şekilde çektikten hemen sonra annesi düştü. Ben düşüş anını gördüm." demişti.

Müşteki olarak ifade veren Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter ise ifadesinde şunları söylemişti:
"Ablam, hayatındaki erkek için etrafını siler. Ablam, Kervan'ı çok seviyordu. Annem, Kervan'ın evli olması ve amcasıyla yaşadığı diyalog nedeniyle araları bozuktu. Tuğyan, Kervan için her şeyi yapabilir. Onun uğruna yapamayacağı şey yoktur. Daha doğrusu yaşadığı tüm ilişkilerde bu modda olur. Karşısındaki erkek için her şeyi yapabilir. Vebal almak istemiyorum ama Kervan için annemi öldürebilir. Çünkü ablam ilişki konusunda zayıf karakterli biridir. Kervan için her şeyi yapabilir."

Cezaevinde tutuklu bulunan Tuğyan Ülkem Gülter'in 26 Mayıs 2025'te Bircan Dülger'e attığı yeni mesajlar ortaya çıktı.
Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında yayınlanan mesajlarda Tuğyan Ülkem Gülter'in, "Başka çare yok", "Ben Kervan'sız ölürüm ya da annemi öldüreceğim sonunda" şeklinde mesajlar gönderdiği görüldü.

Aileye zimmetli T.C. ateşe koltuğu! Lahey'de skandal atama!447 izlenme
Savcı odasında çekilen bu görüntüler tepki topladı24 izlenme
'Kriz yok' diyen AKP'li yönetici halkı suçladı! 'Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz, döke saça kullanabiliyoruz'57 izlenme
Bağcılar'da annesinin kafasını keserek balkondan sokağa atan cani hakkında flaş karar!264 izlenme
Yandaş müteahhitlein milyarlık borçları ertelenirken, TOKİ’den borcu olan vatandaşa ‘Evden çık’ ihtarı!60 izlenme
Bartın'daki maden faciasında 25 kişi hakkında gözaltı kararı51 izlenme
Koronavirüs salgınında 2. Salda Gölü vakası!180 izlenme
Firari FETÖ üyesinin hisselerini devralan şirkete AKP'den binlerce liralık ihale!161 izlenme
Yolcusuz havalimanı rezaleti! Sıfır çekti, milletin cebinden milyonlar çıkacak!
Çekya, Çin'in İtalya'ya gönderdiği 680 bin maskeyi 'gasp' etti!
Tarım Bakanlığı’ndan kırmızı et zammı açıklaması: "Zam kırmızı et piyasasını etkilemez"
İsmail Arı: "Bu ülkede gazetecilik yapmak, depremde çadır satmaktan daha büyük suç"