Yalova'daki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturma sürerken yeni bir iddia ortaya atıldı.
Güllü’nün torununun bakıcısının oğlu Osman Yıldız, ünlü şarkıcının kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in annesini öldürmesi için kendisine teklifte bulunduğunu ileri sürdü.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız, şu ifadeleri kullandı:
"Tuğyan, Güllü hanımın vefatından yaklaşık 1 ay önce bana 5 6 kez 'annemi bıçakla veya silahla öldür' yönünde teklifte bulunmuştur. Bana, 'evin arka tarafında bir giriş var orayı net gören kamera yok aracını park ederken veya araca binerken onu öldürebilirsin' şeklinde yönlendirmelerde bulunmuştur. Her seferinde bu söylemleri reddettim ancak korktuğum ve kimsenin bana inanmayacağını düşündüğüm için o dönem, herhangi bir yere bildirimde bulunamadım.
Tuğyan, bu eylemi gerçekleştirmem durumunda 1 daire vereceğini söylemiş ve 'burada annenle birlikte yaşarsın' şeklinde teklifte de bulunmuştur. Güllü hanıma karşı hiçbir şekilde zarar verme niyetim olmamıştır. Kendisi bana ve anneme emek vermiş, ekmeğini yediğimiz biridir.
Olay gecesi, bu cinayeti tek başına gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Tek başına yapmışsa dahi bunun ancak uyuşturucu etkisi altında olabileceğini düşünüyorum. Benim düşüncem evde tek kişi tarafından gerçekleştirilmediği yönündedir. Bu açıklamam bir ihbar niteliğindedir. Konuya ilişkin ayrıntılı ifademi savcılığa vereceğimi bildiririm."

Sabah'tan Kerim Cengil'in haberine göre, bu açıklamanın ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Bu sözleri ihbar kabul eden savcılık, Osman Yıldız ve annesi Mukadder Çakır'ı adliyeye çağırıp ifadelerini aldı.
İstanbul'da AKP tarafından 2013 yılında alınan İETT otobüslerinin parası bile ödenmemiş!35 izlenme
Zamları iliklerimize kadar hissedeceğiz25 izlenme
İmamın doktorlarla ilgili sözleri tepki çekmişti… Hâlâ açığa alınmadı!38 izlenme
Bakan Tunç, Gezi’yi ‘terör eylemi’ ilan etti: "Çünkü ölüm var, bir kalkışma olduğu tartışmasız"30 izlenme
Rusya, ele geçirdiği Türk İHA'larını sergiledi27 izlenme
AKP'li Hüseyin Çelik Yargıtay'ın kararını bombaladı: "Kendi militan yargımızı oluşturduk, Helal olsun bize"25 izlenme
CHP'li Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'a saldırı!38 izlenme
Erzincan'da siyanürle arama yapılan altın madeninde facia: İşçiler toprak altında25 izlenme
Cihatçı teröristler selfie çekerken kendini patlattı ! Darısı hepsinin başına !
Burası da hepimizin olduğu geminin icra dairesi!
‘Pancar değil, belediyenin ciğerini söktü’
Afrikalı genç ekonomiden şikâyet edenlere akıl verdi: "Ya bağırıp, ekonomiye küfürler edersiniz ya da sorumluluk alıp daha çok çalışırsınız. 30 sene sonra dediğimi anlarsınız"