Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe köyünde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair soruşturma sürecinde gündeme gelen silah mühimmatına dair görüntüler ortaya çıktı.
Sözcü‘de yer alan habere göre, ilk aramalar Narin Güran’ın evinin çevresindeki ahır ve eklentilerde gerçekleştirildi. Jandarma komando timleri tarafından yapılan aramalarda, ahırda saklanmış çok sayıda mühimmat bulunduğu belirtildi. Mühimmatlara jandarma tarafından el konulduğu öğrenildi.
Narin Güran’ın yaşadığı evin ahırında 400 adet AK47 kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek mermisi ele geçirildi.

Haberde, mermilerin paslanma ve oksitlenmesinin önüne geçmek için bir havluya sarıldığı, ardından da mühimmat özelliğini kaybetmemesi için fındık kreması kutularına, bir kısmının şeffaf plastik salça kovasına, bir kısmının da beyaz un çuvalları içine gizlendiği aktarıldı.
Ahırda ele geçirilenlere el konulduğu bildirilirken, kaçak olduğu tespit edilen mühimmatla ilgili aile bireyleri hakkında ayrıca 6136 sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefet etmek suçundan soruşturma yürütüldüğü kaydedildi.
BirGün
Hadi gözünüz aydın "telefonunu çıkart" diyen yaşlılar: Elektriğe zam yola çıktı!47 izlenme
İstanbul metrolarına yapılan yürüyen merdiven kumpasında ikinci bölüm: AHaber'e suçüstü47 izlenme
CHP bu görüntüler ile itiraz etti, video hızla silinmeye başlandı ! 'Sandık başkanı Evet basılı mühürsüz pusulaları mühürlüyor !'6837 izlenme
İstanbul’da mezar yeri ücretlerine dev zam41 izlenme
Yollar köstebek yuvasına döndü, AKP’li başkan sorunu gidermek yerine helallik istedi31 izlenme
Zarrab davasında tutuklanan Hakan Atilla’nın kitabından Taşkesenlioğlu'nun ABD'de toplantıya gittiği çıktı!47 izlenme
İsmail Saymaz'dan Sedat Peker hakkında iki önemli bilgi!76 izlenme
PİAR Araştırma Şirketi 'en başarılı belediye başkanı' anketinin sonucunu açıkladı80 izlenme
Erdoğan'ın yakın akrabası AKP'yi topa tuttui Sedat Peker'e destek verdi! 'Gelip beni alsın o namussuzlar! Allahınız, kitabınız yok mu sizin?'
Manavgat’tan acı haber: Alevlerin arasında kalan 2 yangın işçisi hayatını kaybetti
Nahit Eren'den Arif Güran'a: "Bu size verdiğim ilk ve tek cevap"
Sedat Peker'in gündeme getirdiği Yalıkavak Marina'da kaçak inşaat!