Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 102'nci yıldönümü nedeniyle Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı önünde tören düzenlendi.
Gürsel Tekin anıta CHP İstanbul İl Başkanlığı adına çelenk koyduktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde yaşanan olaylara ilişkin konuşan Tekin "Bizim inisiyatifimiz dışında gelişen manzara en çok bizi üzdü. Bundan sonra CHP'lileri, CHP'ye oy verenleri asla üzmeyeceğiz. Yolumuza bakacağız genel merkezimizde de partili arkadaşlarımızla kucaklaşacğız. Bizim resmi binamız şu anda Sarıyer. Bir bina tartışması içine girmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
Dün kendisine gösterilen tepkileri de değerlendiren Tekin "Canları sağolsun demokratik tepkidir. Hiçbir kızgınlığım yok. Hepsini gözlerinden öperim. Biz doğru noktadayız. Kimseyi mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.
Tekin "15 dakikadır yollarda yürüyorum, vatandaşların tepkisini ölçmeye çalıştım. Gelen sarılıyor, giden sarılıyor" dedi. Ayrıca CHP lideri Özgür Özel'i de karşılayacağını belirtti.
ÇELENK KALDIRILDI
Tekin'in buradan ayrılmasının ardından çelenk kaldırıldı. Çelengin üzerinden CHP İstanbul İl Başkanlığı yazısının söküldüğü ve anıtın arka tarafına bırakıldığı görüldü.
Nefes
İsrail, Gazze'de yaralı sivilleri taşıyan ambulans konvoyunu vurdu38 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni paylaşım: "Alın size Veri! Benim için tek veri, milletle kurduğumuz bu samimi bağdır"22 izlenme
Fatih Portakal'dan gündem yaratacak Bahçeli iddiası!36 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 4.425 yeni vaka tespit edilirken, 18 kişi hayatını kaybetti, 14.493 kişi sağlığına kavuştu!35 izlenme
İş Bankası tüm personellerine doğalgaz desteği verecek.33 izlenme
Trakya Üniversitesi öğrencileri kayıp 6 milyonu rektöre sordu158 izlenme
Celal Ülgen’den 23 Haziran için flaş iddia! "İmamoğlu’na verilen oyları gasp ettiler!"102 izlenme
Rusya, Ukrayna'nın Mariupol şehrinde bulunan çocuk hastanesini bombaladı!83 izlenme