CHP İstanbul İl Kongresi’nin iptaline dair mahkeme süreci, tartışmalı bir tablo ortaya çıkardı. İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi, 27 Ağustos’ta davacı Özlem Erkan tarafından sunulan dilekçede yer alan “sayın mahkemenin tedbir kararı vermesi halinde kayyum olarak atanması için sunduğumuz liste ektedir” ifadesini dikkate alarak, dilekçedeki isimleri geçici yönetim olarak görevlendirdi. Böylece, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve yönetimi görevden alınırken, yerine Gürsel Tekin’in başında olduğu geçici kurul atandı.
Mahkeme kararının ardından gözler, daha önce partisinden istifa ettiğimi açıklayan ancak bu kararını hayata geçirmeyen Gürsel Tekin’e çevrildi.
Tekin’in, mahkeme kararından bir gün önce parti üyeliğini devam ettirmek için üyelik aidatını yatırdığı ortaya çıktı.
‘Dayak yiyen kadın şükretsin’ diyen Nurettin Yıldız’a şok!777 izlenme
Gazeteci Metin Cihan ortaya çıkardı: Gençlik örgütü Starbucks’ı basarken, BBP’nin kurucusu İsrail devletiyle ticaret yapıyormuş!20 izlenme
İşte Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın mahkemedeki ifadeleri33 izlenme
'Almanya'da yaşamak zor' diyorlardı: Gurbetçiler uçak biletlerini pahalı buldu geriye arabayla döndü30 izlenme
AKP'li belediye başkanının kurban kestirdiği lüks makam aracına haciz!155 izlenme
Öğretmenlere 'virüs', TTB’ye 'şerefsiz' diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alındı!58 izlenme
Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarında büyük fark29 izlenme
Gaziantep'teki terör saldırısında CHP'li vekilin 5 yaşındaki yeğeni hayatını kaybetti39 izlenme
Elde kalan lüks konutların bütçeye yükü 660 milyar lira!
Silivri açıklarında fay hattının üstüne gaz depolama tesisi kurulmuş
Şalvardan kürklüye hızlı geçiş: Başka bir Dilan Polat vakası daha mı?
Erdoğan'ın dolandırılan futbolcularla havalimanında yaptığı görüşmenin ayrıntıları: "Hakan Ateş'e söyle, bu işi çözsün"