Yaklaşık bir yıldır gündemi meşgul eden, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Semih Kaya, Muslera gibi futbol dünyasından isimlerin bulunduğu ‘Seçil Erzan’ davasının kilit isimlerinden Denizbank kurucu genel müdürü Hakan Ateş, Magazin Burada’ya konuştu.
Bir davette konuşan Ateş “Şahsi olarak hiçbir zaman demeç vermedim. Biz olaya kurum olarak bakıyoruz. 15 bin kişinin çalıştığı bir yer, bazen yanlış şeyler olabiliyor. Bazen yanlış davranışlarda bulananlar her bankada olur. Bizim talihsizliğimiz, karşıdaki tarafın kamuoyuna mal olmuş insanlar olması. Bu bir talihsizlik tabi ama ne yapalım hayat öyle bir şey” dedi.
Hakan Ateş devamında “Hukuk herkes için hukuk, günün sonunda kimseden bir telkin falanda (İddia edildiği gibi Cumhurbaşkanı’ndan da) olmadı. Onu hep söylüyorlar. Biz normal hukuk nasıl neticelenirse ona göre gereğini yapacağız. Bugüne kadar da yaptık ama olaylar çok ortada. Ben fazla yoruma girmeyeceğim” sözlerini kullandı.
Tele1
MHP Kayseri vekili Süleyman Korkmaz 'RTE, AKP'nin kazanması için 5 bin ile 7 bin TL arası para dağıtıyor !'5898 izlenme
Milli Eğitim Bakanı gerici müfredatı onayladı34 izlenme
Benzin, motorin ve LPG'ye ÖTV zammı geldi26 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 79.708 yeni vaka tespit edildi, 94.413 kişi sağlığına kavuşurken, 281 kişi hayatını kaybetti!45 izlenme
Yine TÜVTÜRK yine kredi kartı komisyonu! Bu kez icradan kaçamadı: Aldığı parayı misliyle geri ödedi23 izlenme
Muharrem İnce doğum gününde düğmeye basıyor!777 izlenme
Sözde hoca öyle bir fetva verdi ki: Bu vakitlerde çocuğunuzla oynamak, yemek yemek, su içmek 'harammış!'28 izlenme
Türkiye’de hayvancılık risk altında: Raftaki fiyatlar üreticiye yansımıyor47 izlenme
Gazeteci Sedef Kabaş hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi
Diyanet'e lüks tepkisi: "O araçların sırat köprüsünden OGS'si olması lazım"
Serdar Akinan'dan inanılmaz sözler! 'Çok ünlü bir kadın gazetecinin eşi Suriye'de sanayi bölgesini, bir bakanın kardeşi de zeytinyağı işini yağmalamış!'
Erdoğan Hazine’ye ait 10 değerli arazinin daha satışını onayladı!