Yaklaşık bir yıldır gündemi meşgul eden, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Semih Kaya, Muslera gibi futbol dünyasından isimlerin bulunduğu ‘Seçil Erzan’ davasının kilit isimlerinden Denizbank kurucu genel müdürü Hakan Ateş, Magazin Burada’ya konuştu.
Bir davette konuşan Ateş “Şahsi olarak hiçbir zaman demeç vermedim. Biz olaya kurum olarak bakıyoruz. 15 bin kişinin çalıştığı bir yer, bazen yanlış şeyler olabiliyor. Bazen yanlış davranışlarda bulananlar her bankada olur. Bizim talihsizliğimiz, karşıdaki tarafın kamuoyuna mal olmuş insanlar olması. Bu bir talihsizlik tabi ama ne yapalım hayat öyle bir şey” dedi.
Hakan Ateş devamında “Hukuk herkes için hukuk, günün sonunda kimseden bir telkin falanda (İddia edildiği gibi Cumhurbaşkanı’ndan da) olmadı. Onu hep söylüyorlar. Biz normal hukuk nasıl neticelenirse ona göre gereğini yapacağız. Bugüne kadar da yaptık ama olaylar çok ortada. Ben fazla yoruma girmeyeceğim” sözlerini kullandı.
Tele1
Gülen’in ABD’deki sağlık harcamaları için SGK ne kadar ödedi?207 izlenme
AKP'li belediyelerde bankamatik memurların sonu gelmiyor! Bu da Maraş’ın bankamatiği!52 izlenme
Soylu'ya Trabzon'da büyük şok! Şampiyonluk kutlamasında sahnede konuşurken Trabzonsporlu taraftarlar tarafından yuhalandı!60 izlenme
Mahkeme kararına rağmen ihaleye çıkıldı! Yurttaşlar yeşil alanın betonlaşmasına karşı çadır nöbetinde20 izlenme
Cezaevi yemeklerini beğenmediler37 izlenme
CHP liderinden, Erdoğan'a şeker fabrikalarını konusunda kritik soru 'Hangi uluslararası kurumlarla anlaşma yaptınız?'209 izlenme
CHP’li Erdoğdu Sayıştay Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın nasıl suç işlediğini belgeleriyle anlattı!78 izlenme
Gaziantep'te Manifest Konseri öncesi gerginlik! Mehter marşı ile toplanıp vatandaşlara saldırdılar!66 izlenme