1 Mayıs’ta Hollanda’nın Rijswijk kentinde işlenen Cemil Önal suikastında, aylar sonra yeni bir gelişme yaşandı.
Olay anında Önal’la aynı masada oturan ve saldırıdan “tek sağ çıkan” kişi olan eski savcısı Bayram Bozkurt, Almanya’nın Bergheim kentinde gözaltına alındı. Hollanda ağır suç birimi TGO, Bozkurt’un iadesi için süreci başlattı.
Bugün Kıbrıs'tan Ayşemden Akın'ın haberine göre; Hollanda makamları, Bozkurt’un suikasttan önceki ve sonraki temaslarını incelerken, soruşturmanın Türkiye–Hollanda–Almanya üçgeninde genişletildiği belirtiliyor.
KKTC'de öldürülen Halil Falyalı dosyasının tanığı Cemil Önal, TürkiyeKTTC ve daha birçok ülke ile bağlantılı mafya yapılanmalarına ve kumar–bahis trafiğine dair kritik bilgilere sahip olduğu olduğu bilinirken; Bozkurt’un tutuklanmasının ise dosyayı bambaşka bir aşamaya taşıdığı kaydedildi.

Eski savcı Bozkurt, Ergenekon'un bir numaralı tanığı ve "Gizli tanık Efe" olarak biliniyordu.
Sözcü
Türkiye'de ünlü kozmetik firmasının sahibi konkordato istemişti, kızı aylık 10 bin dolar harcıyor!93 izlenme
Ailece devleti yönetiyorlar! Abla gitti, kardeş geldi!335 izlenme
Antalya'da seçimi kaybeden AKP ücretsiz otobüs uygulamasını askıya aldı!169 izlenme
AKP yardımı diğer devletlere yaptı: Tarım desteği Türk çiftçisine değil Suriye’ye gitti43 izlenme
PKK'lı teröriste Mavi Çarşı katliamı davasında müebbet hapis verilmişti: 26 yıl sonra beraat kararıyla tahliye edildi!60 izlenme
Hapisteki Atatürk düşmanı Fatih Tezcan takipçilerinden para istedi59 izlenme
Cinsel içerikli video beğenen Ahmet Hakan'dan ilk açıklama50 izlenme
‘Salgını yönetmek de ülkeyi yönetmek de ciddiyet ister’63 izlenme