Home
18 Nisan 2022 ( 40 izlenme )
Reklamlar

Halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun: "Keşke Erdoğan babam olsa"


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar davetine katılan Halk Müziği Sanatçısı Şükriye Tutkun, sosyal medya hesabından “Erdoğan keşke babam olsa” notunu paylaştı.



AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, sanatçılarla Dolmabahçe Sarayı’ndaki iftar yemeğinde bir araya geldi. Tele1'de yer alan habere göre, iktidara yakın pek çok ünlü ismin bir araya geldiği geceye Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun da katıldı.

Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Tutkun, ‘İftarını birkaç lokmayla açıp, namaz sonrası hiç oturmadan, tüm yorgunluğuna rağmen, masalarımıza uğrayıp bizlerle sohbet eden, fotoğraf çektirmek isteyen herkese güleryüzle evet diyen, esprili, hep gülümseyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Keşke babam olsa’ boşuna dememişim’ mesajını yazdı.

Halk Müziği Sanatçısı Şükriye Tutkun: Keşke Erdoğan babam olsa

Gecede Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında geçen diyaloğu da anlatan Tutkun, ‘Sayın Cumhurbaşkanım, Kasımpaşalı şoför Müslüm’ün kızıyım ben hatırlar mısınız, Tempa Matador minibüsü varmış, stada gelirmiş hep” Sonra fotoğrafını gösterdim, “Bitirim adammış” dedi. Oysaki ben hep tanıdığına dair hayaller kurmuştum. Babam gibi adam’ dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çukurova Üniversitesi öğrencileri, Atatürk düşmanı 'sözde tarihçi' Mustafa Armağan’ı konuşturmadı ! Diploma soruşturması akademisyenleri ayağa kaldırdı: Ortak çağrı yaptılar Milli gelirimiz 8 kat aşağıda! 3 milyon mülteciye ev sahipliği yapıyoruz! Vaka sayılarındaki artış fırsatçıların da iştahını kabarttı! Maske fiyatlarına yüzde 300 zam!