Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in depremzede ailesine ev aldı. Haberi Haluk Levent sosyal medya hesabından duyurdu.
Levent, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“İçimdekileri söyleyeyim: Maalesef ki ülkemde çifte standart kavramı çok kullanılır. Mesela şehit verdiğimiz günler müzik yapana, konser yapana tepki duyulur ama aynı dakikada futbol maçında gol olunca müzikli oyuna tepki duyulmaz. Bunu aşamadık ülkece. Ben belki de 100 yakın konser iptal etmişimdir müzik yaşamımda. İptal edilen her konserin ekonomiye de zararı oluyor. 16 – 17 kişilik müzik ekibinin alın terinden o bölgedeki esnafa kadar. Sonra ben bir karar aldım. Şehidimiz olduğu gün kendi adıma o konseri ailesine bağışlamaya başladım. Hem emekçi müzisyenler hem esnaf kaybetmesin hem de konsere gelenler şehidimiz için şarkılarıma eşlik etsin istedim. Bu böyle devam etti.
Geçtiğimiz hafta şehit Müslüm Özdemir’in ailesini aradım. Çadırda yaşadıkları görüntüyü gördüm. Aileye sordum.Onlar da Kahramanmaraş Valiliği’nin ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığın ziyaret ettiğini, ilgilendiğini hatta yapılacak evlerden hakkı olduklarını bana söylediler. Ben de ‘Madem öyle şehidimizin size ev sözü var biz bu geçici süreyi evde geçirmenizi istiyoruz’ dedim. Ve ev teklifinde bulundum. Kabul ettiler. Hasan Can Kaya da ‘Ağabey, yarısını ben karşılarım’ dedi. Ve evi annemizin üstüne aldık. Az önce 12 Şubat ilçesi Tekerek caddesinde 2+1 dairenin tapusunu aldılar.
Ev yeni yapılmış. Deprem yönetmeliği evraklarını inceleyip teslim ettik. Eşyalarını da Melek Mosso karşılayacak. 3 gün içinde eve yerleşmiş olacaklar. Bölgede AHBAP gönüllülerine bu konuda desteğini esirgemeyen Kahramanmaraş Valimiz sayın Mükerrem Ünlüer’e, güzel indirim yapan ev sahibine, emlak komisyonu almayan emlakçı Taner Barışık’a, ev için ‘Nasıl destek olabilirim?’ diye yazan sanatçı, dizi oyuncusu ve spor dünyasından her arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum.
Tüm konu tüm açıklığı ile böyle arkadaşlar. Bilginize…”
Tele1
Vatandaşa gelince sabır Diyanet'e para şakır şakır53 izlenme
Atatürk posterine saldıran cübbelinin ifadesi ortaya çıktı52 izlenme
Tutuklanan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe'yi komşuları anlattı: "Sabah evinden tek başına yürüyerek işe giderdi"34 izlenme
İBB'den işçilere yüzde 13 zam!98 izlenme
Suriyeliler toptan ticarete yoğunlaştı!236 izlenme
Vali ve kaymakamlar artık Erdoğan'ın da temsilcisi155 izlenme
Süleymancıların yurdunda 2 erkek öğrenciye cinsel istismar!241 izlenme
Özgür Özel: "İsminde milliyetçilik olan parti 7 TL'den dolar bozdurdu"143 izlenme
Mersin Akkuyu Nükleer Santrali’nde 250 işçi maaşlarını alamadıkları için eylemde!
Kılıçdaroğlu’ndan grup toplantısı sorusuna bir günde iki farklı yanıt
Erk Acarer Sedat Peker'le AKP'li Metin Külünk'ün konuştuğu telefonun kime ait olduğunu açıkladı
Akbelen’de 40 gözaltı: O jandarmalar açığa alındı