Home
12 Mart 2020 ( 103 izlenme )
Reklamlar

Hande Fırat’ın ‘koronavirüs’ tweetine tepki yağdı!


Hande Fırat, 827 yurttaşını kaybeden İtalya’ya makarna göndermesi yaptı. Fırat’a birçok yurttaş tepki gösterdi.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı ‘koronavirüs’ vakasının ardından birçok yurttaş gıda ürünleri reyonlarına akın etti. Gıda ürünlerinden en fazla makarnanın rağbet görmesi gündem olurken Hande Fırat, yurttaşa yaptığı tavsiyede İtalya örneğini verdi.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Hande Fırat, 827 yurttaşını koronavirüs nedeniyle kaybeden İtalya’yı örnek göstererek, “Bağışıklık istemini güçlendirseydi İtalyanlara virüs bu kadar etki etmezdi” dedi.

Hande Fırat paylaştığı tweette, “Makarna ile virüs arasındaki bağ nedir? Bağışıklık sistemini güçlendirseydi İtalyanlara virüs bu kadar etki etmezdi. Nohut gibi bakliyatları tercih etselerdi keşke” ifadelerini kullandı.

Makarna ile virüs arasındaki bağ nedir? Bağışıklık sistemini güçlendirseydi İtalyanlara virüs bu kadar etki etmezdi? Nohut gibi bakliyatları tercih etselerdi keşke

1,436 people are talking about this

Hande Fırat’ın kullandığı ifadelere birçok yurttaş tepki gösterdi. Tepkiler üzerine açıklamada bulunan Fırat,”Makarna mesajını illa farklı anlamak isteyenlere ; ‘uzmanlar dolaşan virüs yok, panik yapmayın’ dedikçe, maske depolamak, makarna depolamayı anlamlı bulmuyorum. Bunu fursat bilip ürün fiyatlarını ahlaksızca artıranlar ellerini daha çok ovuşturuyor. Virüsten korunmak İçin yapılması gerekenleri günlerdir bilim adamları anlatıyor. Mesele bunları yapmak . Resmî açıklamalar doğrultusunda hareket edilirse süreç paniksiz ve daha sağlıklı atlatabilir.” ifadelerini kullandı

Makarna mesajını illa farklı anlamak isteyenlere ; “uzmanlar dolaşan virüs yok, panik yapmayın” dedikçe, maske depolamak, makarna depolamayı anlamlı bulmuyorum. Bunu fursat bilip ürün fiyatlarını ahlaksızca artıranlar ellerini daha çok ovuşturuyor.

78 people are talking about this

https://www.abcgazetesi.com/handefiratinkoronavirustweetinetepkiyagdi89470

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"CHP Olağanüstü Kurultayı iptal edilsin" talebine ret Damat anlatıyor 'Bakın burası çok önemli !' AKP sadece ekonomiyi batırmadı doğal zenginliklerimizi de yok ediyor Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurulu kapatıldı!