Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, FETÖ firarisi Cevheri Güven'in, "15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce MİT’çi Nuh Yılmaz’la görüştüğü ve Tayyip Erdoğan'ın facetime ile canlı yayın bağlantısını planladığı" iddialarına yanıt verdi.
İddiayı "Bunu araştıracak gazeteci dostlardan haber bekliyoruz," ifadeleriyle paylaşan oyuncu Berna Laçin'e de tepki gösteren Fırat, şu ifadeleri kullandı:
"Herkes kimin ne olduğunu unuttu galiba ! Niye kaçtılar ? Kaç yıldır örgütlendiler ? Nasıl örgütlendiler ? Şimdi yalanlara inanlara sesleniyorum, darbe girişiminden önce kaçanlara neden inanırsınız? Elli kere yanıt verilmiş yalanları niye gündeme getirirsiniz ? Gazeteci dönemin MİT basın danışmanını da, Genelkurmay’ı da, siyasileri de arar. Onlar da gazeteciyi arar. Benim telefon sinyallerime bakılsın, Nuh Bey ile bir gün önce görüşmüş müyüm ? Ben hiç yalan atmadım. Ama yeter, düğün faturalarım da bende. Tek suçum işimi yapıp ofisime gidip, demokrasiye sahip çıkmaksa suçluyum . Benim siz Fetöcülerle ya da başınızdaki ile tek karemi bulamazsanız. Yettiniz artık ! Yalanlarınızı ve pis ellerinizi bu ülkenin üzerinden çekin. Zavallısınız."
Fırat, Berna Laçin'in eski tweetlerinden alınmış ekran görüntülerini de paylaşarak, "Meğer 15 Temmuz’dan beri karın ağrısı çekiyormuş zavallı sonunda rahatlamıştır.Herhalde" notunu düştü.
Özgür Özel: "Ya hep birlikte başaracağız ya hepimiz perişan olacağız"22 izlenme
Türkiye'de sattığı arabanın parasıyla Amerika'da 6 aylık kira ödedi üstüne araba aldı34 izlenme
Kuvayi Milliye Kütüphanesini Millet Kıraathanesi yaptılar!146 izlenme
Millete karşı yeni provokasyon! "Sokağa çıkmayı düşünür müsünüz?"337 izlenme
Bahçeli'nin mitingi öncesi AK Parti yöneticileri ile MHP liler arasında kavga çıktı.38 izlenme
BİM 350 ürüne birden zam yaptı!291 izlenme
AKP’nin kalesinde şok! ‘AKP’nin oyları eriyor’ dedi istifa etti!202 izlenme
AKP'den emekli maaşlarına ek zam hakkında açıklama47 izlenme