Elazığ’da ekmeğe ve ulaşıma zam yapıldı.
200 gram ekmek 4 lira olurken ulaşımda ise sivil ücretleri 6 lira, öğrencilere ise 4 lira olarak belirlendi.
Akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından Elazığ Şoförler Odası da çareyi ulaşıma zam yapmakla buldu.
Elazığ'da en son 1 Nisan 2022 tarihinde ekmeğe zam yapılmıştı.
Fırıncılar Odası tarafından alınan bir önceki karara göre Elazığ'da açık ekmek 240 gramdan 200 grama düşürülmüş ve 3 liradan satışa çıkarılmıştı. Somun ekmekte ise gramında bir değişiklik yapılmazken fiyatı 2 lira 50 kuruştan 3 liraya çıkarılmıştı.
Fırıncılar Odası tarafından alınan kararla birlikte Elazığ'da 200 gram açık ekmek satışı 4 lira olarak belirlendi.
Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, toplu ulaşımda 4 lira olan tam biletin 6 liraya, 3 lira 50 kuruş olan öğrenci biletinin ise 4 lira 50 kuruşa çıkartıldığını taksimetre açılışının 12 lira olacağını duyurdu.
Toraman, “67 aydır dünyada ekonomik bir sıkıntı yaşıyoruz. Akaryakıtlara gelen zamlar şoför esnafını zor duruma düşürdü. Tabi şoför esnafı dediğimiz zaman sadece bizim esnafımızı kapsamıyor tüm esnafı etkiliyor ama en fazla ciddi zararı olan bizim kamyon, otobüs, minibüs toplu taşıma ile alakalı olan esnafımız. Toplu taşımada yeni ücreti belirledik. Belediyemizden de destek istiyoruz belediyemiz başlamasa dahi biz bunu önümüzdeki hafta içerisinde makul bir fiyatla başlatacağız” diye konuştu.
AKP’li belediye başkanına kral dairesi gibi makam katı!33 izlenme
Diyabet önlenebilir mi?26 izlenme
Gösterişli temsiller, lüks taşıtlar, tek bakan için kiralanan uçaklar: Bilanço dudak uçuklatıyor!101 izlenme
Müyesser Yıldız'a "neden 15 Temmuz'u yazdın" cezası!116 izlenme
'Aranan ajan': Erdoğan ağır bedel ödeyecek5160 izlenme
İmamoğlu açıkladı: "İBB'nin gayrimenkulleri Hatice ve Fehime Sultan Yalıları’na el konulmak isteniyor"29 izlenme
Gazeteci Akengin’den kritik iddia: "Savcılık köylüler konuşsun diye yüz değiştirme teklifinde bulundu"21 izlenme
Devlet hastanesinde sıramatik monitöründe 'Cübbeli' sohbeti açıldı7 izlenme
Çarpıcı iddia: 2012 Dünya Belediye Başkanları Ödülü'ne aday gösterilen Melih Gökçek'in oylamasında hile yapıldığı ortaya çıktı!
İstanbul Havalimanı'nda 'Hayalet Yolcuya' da devlet güvencesi!
Albayrak'ın avukatından "Damat nerede?" sorusuna dava
TCDD, trenlerdeki 'kadın yanı' uygulamasını sonlandırdı!