Türkiye İstatistik Kurumu'nun dün açıkladığı verilere göre Haziran'da işsizlik oranı geçen yılın aynı ayına göre 2,8 puanlık artışla yüzde 13 seviyesine çıkarken, 1524 yaş arası nüfusta işsizlik ise 5,4 puanlık artışla yüzde 24,8'e yükseldi.
Türkiye her 4 gençten 1’i işsizken, diğer yanda ise AKP'den aday olanların önlenemez yükselişi sürüyor.
31 Mart yerel seçimlerinde AKP Araban Belediye Başkan Aday Adayı olan Gökmen Gökçek, Nihat Hatipoğlu'nun teveccühü ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne Strateji Geliştirme Daire Başkanı oldu.
“HATİPOĞLU'NUN TEVECCÜHÜ İLE GÖREVİMİZE BAŞLADIK”
Gökçek, sosyal medya hesabından yeni görevini şöyle duyurdu:
“Yeni görev yerim: 26/7/2019 tarihi itibariyle (Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi) 'Strateji Geliştirme Daire Başkanı' oldu. Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun teveccühü ile görevimize başladık. Rabbim gücümüzü, kuvvetimizi arttırsın."
“BU KİŞİ AKP'DEN ADAY ADAYI OLMAMIŞ OLSAYDI YİNE GÖSTERECEK MİYDİNİZ”
Şahinbey Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, Gökçek’in atanmasına tepki göstererek şunları söyledi:
“Milyonlarca üniversite mezunu genç işsiz gezerken, AKP'den aday olup yükselenleri toplumun vicdanına havale ediyorum. Nihat Hatipoğlu'na da sadece bir soru sormak istiyorum. Bu kişinin atamasına göstermiş olduğunuz teveccühü, bu kişi AKP'den aday adayı olmamış olsaydı yine gösterecek miydiniz?”



https://odatv.com/akpdensecilemeyincehemenbiryereyerlestirildi17091920.html
Sahte mehdinin müridinden Esra Erol'a ölüm tehdidi: "Surlardan aşağı atılırsın!"49 izlenme
THY'de ‘huzur hakkı’ ödemesine yüzde 190 zam!35 izlenme
"Ağaçları Bakanlık kestiriyor!"95 izlenme
Kişi başına düşen gelirin en yüksek olduğu il Kocaeli17 izlenme
Süleymancıların yurdunda karar çıktı105 izlenme
Taksim’deki saldırıdan sağ kurtulan İtalyan turist yaşadıklarını anlattı59 izlenme
Muharrem İnce’den çarpıcı Erdoğan videosu açıklaması646 izlenme
Valilik; Edip Akbayram'ın Cumhuriyet Konseri'ni yasakladı!31 izlenme
AKP'li başkandan canlı yayında skandal sözler! 'Şehidimiz uğurlu geldi'
Araba sahipleri dikkat: Benzin ve motorine büyük zam, miktar belli oldu!
Çölaşan'dan Akşener'e: "Siz neyin peşindesiniz, kime hizmet ediyorsunuz, amacınız nedir Meral Hanım!"
Alman kanalı Erdoğan ile dalga geçti !