Hollanda ve İngiltere'nin ardından Almanya Başkonsolosluğu da güvenlik gerekçesiyle kapatıldı.
Hollanda ve İngiltere'nin ardından Almanya Başkonsolosluğu da güvenlik gerekçesiyle kapatıldı. Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’nun Instagram hesabından yapılan paylaşımda güvenlik nedeniyle bugün (1 Şubat 2023) kapalı kalacağı belirtildi. Bugün için planlanan vize ve pasaport randevuları iptal edildi.
İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Hollanda Başkonsolosluğu da olası protesto gösterileri ve batılı hedeflere yönelik artan tehdit nedeniyle geçici süreyle ziyarete kapatıldı.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı da seyahat uyarısını tekrar güncelledi. İngiliz vatandaşlarının 2022 yılında Türkiye’ye 3 milyon 330 binden fazla ziyaret gerçekleştirdiği ve çoğu ziyaretin sorunsuz geçtiğinin belirtildiği açıklamada, vatandaşlarından artan terör riski nedeniyle dikkatli olmaları ve festival dönemleri de dahil olmak üzere yabancı uyrukluların rağbet ettiği kalabalık yerlerde tetikte olunması gerektiği belirtildi. İngiltere Başkonsolosluğu geçici olarak ziyarete kapatıldı.
ABD Büyükelçiliği tarafından dün yapılan açıklamada, Türkiye’de özellikle İstanbul’da Beyoğlu, Galata olmak üzere batılı turistlerin sıkça ziyaret ettiği yerlerde olası terör saldırısına karşı vatandaşlarını uyarmıştı.
halktv.com.tr
Taksim saldırısında ikinci şahıs her yerde aranıyor71 izlenme
Yerebatan Sarnıcı için İBB lehine karar oybirliği ile çıktı29 izlenme
Asgari ücret toplantısı öncesi çalışanlar sokaktan ses yükseltti: "En az yüzde 100 zam"43 izlenme
Bir ilde ekmeğe 3. zam46 izlenme
Ergün Poyraz 'Erdoğan'ın imam hatip lisesinden öteye tahsili yok. Üniversite diploması sahte. Bugün bizi sahte diplomalı bir CB yönetiyor !'2503 izlenme
‘Antalya’daki 600 daire’ sorusuna Turgut Altınok’tan yanıt: "Babadan kalan"48 izlenme
Erdoğan’la görüşmeyeceğinin sinyalini vermişti: Esad yönetiminden Türkiye açıklaması36 izlenme
İktidar yanlılarının tek derdi Sezen Aksu’nun şarkısı! Bunlara da tepki gösterseydiniz!69 izlenme
Öğretmenlere yeni promosyon: MEB merkez teşkilatı personelinin banka promosyonu yükseltildi
Kahramanmaraş 4.7 ile sallandı! Naci Görür'den kritik değerlendirme
İstanbul Esenyurt'ta PTT şubesine Arapça afiş!
Kaynak için Körfez'in kapılarını aşındırmayı sürdürüyolar: Bakan Şimşek ve MB Başkanı Erkan Suudi Arabistan'a gidiyor