Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir yandan 21 Mayıs tarihli 'mutlak butlan' kararının sancılarını yaşarken, bir yandan da belediyelere yönelik operasyonlarla sarsılmaya devam ediyor.
Son olarak dün sabah saatlerinde gözaltına alınan Güzelyalı Belediye Başkanı Mustafa Günay ve bir şüpheli, gece saatlerinde sevk edildikleri hakimlik tarafından "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve örgüte üye olma", "rüşvet", "görevi kötüye kullanma" ve "imar kirliliğine neden olma" suçlarından tutuklandı.

Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu'nun getirilmesinin ardından operasyonların nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, iktidar medyası Hürriyet'in yazarı Yalçın Bayer, CHP'nin en büyük belediyeleri arasında yer alan Çankaya Belediyesi'ne operasyon düzenlenebileceğini iddia etti.
1 MİLYON NÜFUSLU İLÇEYE OPERASYON TEHDİDİ
Türkiye'nin en kalabalık üçüncü, Ankara'nın ise en kalabalık ilçesi olan Çankaya'da 33 yaşındaki belediye başkanı Avukat Hüseyin Can Güner'in CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile yakınlığının bulunduğunu belirten Bayer, köşesinde yayınladığı yazıda "İzmir ve İstanbul operasyonlarında elde edilen bilgilerle yakın zamanda yine Veli Ağababa’nın bir yakını olan Çankaya Belediye Başkanı’na karşı da kulislerde bir operasyon yapılacağı söyleniyor" ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET'İN KALBİ OLARAK BİLİNİYOR
Çankaya, Türkiye'deki birçok bakanlık, Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı gibi sayısız devlet kurumuna ev sahipliği yapması nedeniyle "Cumhuriyet'in kalbi" olarak anılıyor.
Sözcü
Sedat Peker için bir adım daha atıldı: Yeni Şafak'ın 'şerefsiz' dediği isim devreye sokuldu!95 izlenme
Şimdi de silahlı mehdi ortaya çıktı! Lüks dairede otomatik silahlarla poz verdi Yıkılana kadar değil, yok olana kadar dik duracağım. Bu da size dert olsun70 izlenme
Yüzlerce yurttaş ayağa kalktı: Bodrum’da yüksek elektrik faturası eylemi!62 izlenme
Diyanet’ten İskandinav ülkelerine gizli ziyaret: "Paylaşım yapmayın" uyarısı44 izlenme
Böyle kibir görülmedi! Denizli Valisi kendisiyle ilgilenmeyen esnafın işletmesinin kapatılması talimatı verdi!71 izlenme
Kassam Tugayları, İsrail ordusuna ait noktaları Kamikaze İHA'lar ile vurduğu anlara dair görüntüler paylaştı57 izlenme
Gaffar Okkan suikastında tutuklu kimse kalmadı52 izlenme
Yandaş Yeni Şafak hem Ali Yerlikaya'yı hem danışmanını hedef aldı: "Emoji Bakan"34 izlenme
AKP'de 'Akın Gürlek krizi' zirve yaptı! Deniz Zeyrek, Saray'ı karıştıracak kulisi açıkladı: "Yakın gelecekte..."
600’e yakın zeytin ağacını baltayla parçaladılar!
EYT bekleyen herkesi ilgilendiriyor: EYT’ye deprem düzenlemesi! Kritik tarihte değişiklik
Erdoğan'a uçak hediye eden Katar, Türkiye'ye ne kadar 'yatırım' yaptı?