Home
05 Mayıs 2018 ( 1354 izlenme )
Reklamlar

Hüsnü Mahalli'den seçim hamlesi

Cumhurbaşkanı adaylarının kesinleşmesini ve seçim sürecini değerlendiren Yurt Gazetesi yazarı ve Ortadoğu Uzmanı Hüsnü Mahalli, ''Adaylar kesinleştiğine göre yarış başlıyor. Adil, demokratik ve eşit olmalı. Uygun olan herkes demokrasi şölenine katılıp adaylar için imza vermeli. Aday seçmek yok'' ifadelerini kullandı


Hüsnü Mahalli resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden içinde insanların bulunduğu bir denizde geminin battığı bir görsel paylaşarak, ''biraz ciddi olun. Bir el verin batmasına izin vermeyelim'' Çok kolay : Bir tek OY ile'' dedi.

 Seçimleri değerlendiren ve adayların kesinleştiğini ifade eden Mahalli, ''Adaylar kesinleştiğine göre yarış başlıyor. Adil, demokratik ve eşit olmalı.  Demirtaş tutuksuz yargılanarak seçmenle buluşabilmeli. TRT herkese eşit davranmalı. Rakabet kavga ve gürültü olmadan daha hoş olur. Uygun olan herkes demokrasi şölenine katılıp adaylar için imza vermeli. Aday seçmek yok'' açıklamalarında bulundu.


http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/husnumahallidensecimhamlesih91271.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Almanya'dan Suriyelileri geri gönderme hamlesi: "Suriye artık güvenli ülke" Emekli ve memur zammında tüm tahminleri boşa çıkaran hesap: 12 bin 292 TL detayı Erdoğan'ın 'Kılıçdaroğlu'nun rehberi o bayan' dediği Sedef Kabaş'tan yanıt Corona'ya yakalanan doktor anlattı "Bu virüsü kapmak çok kolay. Korunarak yenebiliriz"