İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İGDAŞ, her kış düzenlediği doğal gaz fatura ödemelerinde, kredi kartı ile vade farksız taksit uygulamasını tekrar başlattı. İGDAŞ, bu yıl için 13 banka ile anlaştı.
31 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek olan uygulamada bankaların taksitlendirmeleri şu şekilde;
Akbank, İş Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 TL üzeri olan faturalara vade farksız kredi kartına 3 taksit uyguluyor.
Kuveyt Türk Katılım Bankası 100 TL 2.000 TL arası, Vakıfbank 100 TL 20.000 TL arası faturaları 3 taksite bölüyor.
Alternatif Bank, Denizbank, Garanti Bankası, Şekerbank, TEB bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara, QNB Finansbank ise 3.000 TL’ye kadar olan faturalara vade farksız kredi kartına 2 taksit uyguluyor.
Halkbank 100 TL 50.000 TL arası faturalara 4 taksit uyguluyor. Halkbank kredi kartıyla sadece İGDAŞ veznelerinden yapılan ödemeler kampanya dahilinde taksitlendirilirken, diğer banka kredi kartlarıyla hem İGDAŞ vezneleri, hem de internetsubesi.igdas.com.tr adresi üzerinden online olarak yapılan ödemeler taksitlendirilebiliyor.
Katılım şartları ve üst limitleri bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.igdas.istanbul adresinden ve bankaların şubelerinden ulaşılabilir.
"AMACIMIZ ABONELERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIMAK"
Bianet'te yer alan habere göre, İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, “ İstanbul genelinde çevre dostu ve ekonomik bir yakıt olan doğalgazı tüm abonelerimize, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Diğer fosil yakıtlara göre çok daha temiz ve çevreci olan doğalgaz, İstanbul’un temiz havasına sağladığı katkının yanı sıra, kullanım kolaylığıyla da yaşantımıza konfor sağlıyor. Havaların soğumasıyla birlikte, doğalgaz tüketimleri de artmaya başladı.
Biz de abonelerimizin artan ısınma giderlerini kolayca ödemelerini sağlamak amacıyla taksit kampanyası başlattık. Bankalarla görüşmeler yaparak kampanyamıza katılımlarını sağladık. Amacımız, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak.” dedi.
http://www.krttv.com.tr/ekonomi/ibbdenistanbullularadogalgazmujdesih25316.html
Fabrikalar fiyatı 35 kuruşa çekti! Domates tarlada çürümeye kaldı!125 izlenme
Paniğe kapılan sosyete üyelik iptali için sıraya girdi25 izlenme
Koronavirüs nedeniyle Türkiye'ye getirilen Gülüşken ailesine, İsveç devleti 'Sınır Dışı' talebiyle dava açtı!706 izlenme
Sıla bebeğin ölümünde ihmaller zinciri: İddianamedeki detaylar kan dondurdu41 izlenme
Erdoğan'ın manda yoğurtlu, Medine hurmalı 'şifa' yiyeceğine CHP'den tepki: "Parayı nereden bulacaklarını söylersen şifa olur belki!"87 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 8 tutuklama80 izlenme
Yavuzyılmaz villa skandalını açıkladı: "AKP kaçak yaptı Eren Ali Bingöl meşrulaştırmaya çalıştı"19 izlenme
Köylüyü sevindiren hizmet imar oyunu ve kâr hırsı çıktı!57 izlenme